Aviseringar
Rensa alla

när kissade ni ner er senast? 🙂


Ämnesstartare

Det var lääääääääääänge sen.


   
SvaraCitera

Cobrak: Vettefan vad felet är men brukar oftast inte känna av att jag måste pinka förrän ett tag då det blir ett alltför stort tryck på urinblåsan. Ibland hinner man till dasset, andra gånger inte.


   
SvaraCitera
Cobrak

   
SvaraCitera
Cobrak

   
SvaraCitera
Azusa

När jag var 12 


   
SvaraCitera

:
som tråden lyder!! när kissade ni ner er senast??

Jag måste nog saga at ja, kissar på mig ofta för jag gillar det, men som oftast använder jag blöja, också för jag gillar det. 
Sist gång jag kissade i byxorna var i höstas, jag var ute skulle gå en promenad, hade inte tänk at kissa på mig, och hadde häller inte på mig blöja. 
När jag gikk känte jag hur jag var kissnödig, og bara släpte lite ut när de kom av sig sjalv, och lite senare känte jag det igjen, og släpte lite til. Så gikk jag hela vägen, och tilsut var jag jättevåt, och det vart skönt.
Annars kissar jag i blöja veldig ofta på samma sättet, holder mig til jag kjänner det pressar på, och det bara komma av sig sjalv, så kan jag gå hela dagen, til jag blöjan är full och jag måste byta.

Eddie


   
SvaraCitera

Inte så länge sen. Har typ tyckt det är lite spännande och skönt i smyg göra det och bara gilla det fast jobbit bli det hemma


   
SvaraCitera