Forumet - När kommer rasisterna/nazisterna att ta makten?

När kommer rasisterna/nazisterna att ta makten?

3773 0 184

Spana också in:

Macktorsken:

Saker ändras med tiden, rasistpartierna får mer stöd nu, men tror att det kommer vända. Plus så är större delen av Sveriges befolkning vettig.


Varför tror du att det kommer hända? Jag vet inte om befolkn ingen är vettig eller ej. Men dem verkar ju tröttna rejält på invandrarna uppenbarligen.
Anura:

Varför tror du det? Efter att SD har kommit in i riksdagen och får bara fler röster så pekar det nog mot något och sedan säger ju nazisterna det själva och de i flashback.


Sverigedemokraterna får inte det stöd de får för att väljarna är rasister (även om givetvis vissa av dem är det) utan för att de är ett missnöjesparti. Folk skräms av alla förändringar samt är trötta på att man plötsligt bara kan välja på höger och vänster. Finanskrisen och lågkonjunkturen hjälper inte.
Jag är faktiskt väldigt rädd vad som kommer att hända med mig... :(

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag är rädd ifall jag blir tillsamans med någon som är vit i framtiden och hur världen och Sverige ser ut då ifall rasismen har tagit över.
Nationalismens tid är inne. Jag tror på en global frihetskamp. Det är långt ifrån bara Sverige som sitter fast i globaliseringen. Allt ifrån Tibet, Irak, Sverige och Nigeria styrs av samma finansbolag. De är en del av samma korrupta system. Det nuvarande globalistiska systemet faller på sig självt. När det faller så kommer de olika folken ta tillbaka sina länder. Tibet åt Tibetanerna och Sverige åt svenskarna!
Anura:

När är domedagen för människor som mig?


Den kommer inte. Du kommer aldrig bli fullt lycklig här. Du kommer alltid ha problem med identiteten och du kommer alltid vara lite utanför. I ditt hemland kommer du troligtvis vara en högstående person i ditt hemland.

Nästan alla mångkulturer har slutat med inbördeskrig. Den vanligaste förklaringen för krigen i Afrika är att olika stammar slåss med varandra och inte kan bestämma vem som ska styra. Serbien på 90 talet, Irak, Rwanda, Nord Irland, motståndet i Tibet är exempel på mångkulturens slutgiltiga resultat.
Anura:

Jag är ju född här.


Är en katt som är född i ett stall en häst?

Min kompis pappa jobbar på UD och min kompis föddes i asien, är han asiat? Är George Bush indian?

jag förstår att det är förvirrande och konstigt. Jag tycker verkligen synd om dem med komplicerat ursprung. Jag har föräldrar från två olika vita länder och det är en av anledningarna varför jag har ett så stort intresse av dessa frågor. Känslan av att vara varken eller är inget vidare.
acadi:

jag förstår att det är förvirrande och konstigt. Jag tycker verkligen synd om dem med komplicerat ursprung. Jag har föräldrar från två olika vita länder och det är en av anledningarna varför jag har ett så stort intresse av dessa frågor. Känslan av att vara varken eller är inget vidare.


Så jag borde alltså flytta tillbaka till mitt hemland? Får väl göra det snart. Blir nog bäst så.