Forumet - När man är full....

När man är full....

4703 0 61
Säger man saker som man menar då eller snackar man mest skit? En person som jag har varit intresserad av ett tag kom fram till mig på fyllan och började snacka. Han sa att han varit kär i mig förut och att han tyckte att jag var skitsnygg. Fanns det någon sanning bakom det eller ska jag ta det som lösa ord bara då han var full?

Spana också in:

Är både och, man kan ju säga va fan som helst typ, pinsamma saker man annars inte vågar eller saker man fan inte alls menar.

Sen äre väll från person till person också, omöjligt att veta bara ifrån att se de skrivet. Han kanske verkligen menar de eller så kanske han bara ville få dig i säng.

De bästa du kan göra är väll att prata med han när ni är nyktra å se va de leder till. Alltså försöka umgås, inte bara "mena du verkligen de där?" för de lär väll visa sig sen
KISSMEKISSME:

Fulla killar som raggar på en brukar ju överösa en med komplimanger typ " shiit vad vacker du är" osvosv. Ska det tas med en nypa salt elr?


såååååååå svårt att säga... :( jag skulle inte ragga på en tjej som jag inte va intresserad av men finns folk som gör de å.

snacka med killen istället för å fundera, annars får du aldrig veta o;
Hm själv brukar jag vara rätt ärlig när jag är full faktiskt, vilket kanske inte alltid är så bra..

typ en vän till mig skvallrade en av mina hemligheter som jag sagt till honom i förtroende när han var full, för massa folk alltså. det var inte så roligt! tur att ingen trodde honom dock eftersom han var full. haha.
Alltså alla snackar jämt om "fyllesnack" eller "ah men jag/han/hon var full" Vafan det finns inget sånt, allt man säger på fyllan är typ sant, det är saker som man inte skulle säga annars, man kan ångra att man sagt dom, men det är fortfarande sant det man sagt.

Jag personligen kan inte ljuga på fyllan, alltså man blir så full så man säger ju bara det man tänker. Ska man ljuga krävs det fan... hjärna, och det har man inte när man är full.
Jag tror faktiskt sanningen kommer fram när man är full. Särskilt blir man extra kärleksfull.
Själv så är jag nog lite för ärlig på fyllan.
Men jag tror också det beror på humöret. Är man på dåligt humör innan man börjat dricka, lär man ju säga en massa skit och vara dryg mot folk. Är man på bra humör så tycker man att alla är underbara. [cheers]
Jag tror att de flesta kan säga saker dom menar, men dock dumma och saker dom ångrar.
Men i det här tillfället kan det stämma mycket väl, beror på om han är en "player" eller inte.

Fråga han, han kommer antagligen säga "jo lite stämde nog" om han menade det.

Om inte "Njae jag var så packad så jag sa vad som helst"

huasehuas min tanke kring detta. Men ja man pratar ganska mycket sanning när man är packad pga alkoholen så man bryr sig inte för att skämmas eller liknande.

Sen är det dom som spelar bara men dom brukar man nog märka eftersom dom kryddar väldigt mycket.

Ha d