Forumet - När man tröttnar på livet

När man tröttnar på livet

183 0 15
Jag har tröttnat på livet.

Killen jag älskade ville endast sätta på mig och efter att tog min oskuld på ett ganska rått sätt så lämnade han mig.

Mina vänner lämnar mig ryggen och förvinner och hemma dras jag med familjeproblem.
Min pappa är foredetta knarkare och har inte alltid behandlat mig så väl. Min lillebror vill inte leva längre utan sitter hemma i sitt rum och stirrar in i väggen varje dag.

Skolan lider och när jag för några veckor sedan skulle åka på klassresa till england fick jag en impuls att ta ett örhänge i en butik, och blev ensam hemskickad tillbaks till sverige.

Vad gör man i min situation?
Vad peppar än till att orka fortsätta vidare?
erini:

Vad gör man i min situation?


Jag skulle bestämma mig för att lämna ALLT bakom mig och fortsätta min egen väg. Jag skulle lämna alla min vänner som jag inte gillade och kanske flytta till en ny stad. Skulle inte låtsas om mitt föredetta liv och börja på helt ny kula och söka nya bekantskaper.

erini:

Vad peppar än till att orka fortsätta vidare?


Att ha folk som man själv tycker om och att folk som tycker om en själv.

Spana också in:

Jag vet inte riktigt vart du ska vända dig för att få hjälp. Men är problemen så allvarliga så hade jag nog som chickibull redan sagt, lämna det gamla bakom dig och flytta till en ny stad. BUP kan du förvisso höra av dig till ifall du är yngre. Du borde även få väck din bror därifrån då både du och brodern lever i en inte alltför hälsosam miljö. Hur är det med din mor? Finns det möjlighet att du kan bo hos henne?