Forumet - När ni tänker på sex, hur länge brukar tankarna vara?

När ni tänker på sex, hur länge brukar tankarna vara?

3676 0 26
Yeas, med anledning av det Choco boy skrev i denna tråd gör jag en ny tråd med lite annan vinkel på frågan. 

Frågan är följande:
När ni tänker sexuella tankar (aktivt eller passivt), hur länge brukar dessa vara per gång?

Spana också in:


subhuman girl: beror väl helt på huruvida jag tänker på sex "aktivt eller passivt".
time: Går inte att rösta då det är olika beroende på om det är aktiva eller passiva tankar.
När jag skrev "hur länge brukar dessa vara per gång" syftar jag på alla sexuella tankar passiva som aktiva. Tanken är att man ska bedöma vad som sker oftast och hur länge dessa typer av tankar som sker oftast sker. Om man då oftast har aktiva tankar om sex, då bedömer man längden på dessa. Om man oftast har passiva tankar om sex, då bedömer man längden på dessa och röstar.Razor: Jo, men utan avgränsningar och definitioner har vi en enda soppa till värld och det är omöjligt att ta något steg i någon riktning.
Känner inte att frågan huruvida något kön i generell mening är kåtare än det andra är sådär vansinnigt intressant, men ska man riktigt djävla till det borde du ju också göra ett antal sådana här pollar under en månad för att kunna ta menstruationscykeln i beaktande.

Nachac: Känner inte att frågan huruvida något kön i generell mening är kåtare än det andra är sådär vansinnigt intressant, men ska man riktigt djävla till det borde du ju också göra ett antal sådana här pollar under en månad för att kunna ta menstruationscykeln i beaktande.
Varför har folk svårt att förstå ordet "brukar"? Jag frågar inte efter hur det är just nu denna dag, utan hur det brukar vara i allmänhet. Ett medelvärde är inte så svårt att räkna ut.Razor: Varför har folk svårt att förstå ordet "brukar"? Jag frågar inte efter hur det är just nu denna dag, utan hur det brukar vara i allmänhet. Ett medelvärde är inte så svårt att räkna ut.
Folk för inte statistik på sina sexuella tankar, utan ser till läget nu och generaliserar det. Ett parallellt exempel är ett test där de genom enkäter skulle mäta folks lycka, och hade en grupp som  de innan lät hitta en femma och den andra inte. Gruppen med femman upplevde sig signifikant lyckligare.

Nachac: Folk för inte statistik på sina sexuella tankar, utan ser till läget nu och generaliserar det. Ett parallellt exempel är ett test där de genom enkäter skulle mäta folks lycka, och hade en grupp som de innan lät hitta en femma och den andra inte. Gruppen med femman upplevde sig signifikant lyckligare.
I så fall är alla typer av självskattningsformulär bara att slänga i papperskorgen.

Nachac: Inte alla typer, men många.
Kan man ändå inte tänka sig en jämn spridning på olika parametrar som påverkar resultaten och därmed ändå se tendenser som drar åt ett visst håll? Visst, det duger inte som underlag till en forskningsrapport men det kan ändå vara en vägvisning? Alla tjejer har t ex inte mens samma period.

Razor: Kan man ändå inte tänka sig en jämn spridning på olika parametrar och ändå se tendenser som drar åt ett visst håll? Visst, det duger inte som underlag till en forskningsrapport men det kan ändå vara en vägvisning? Alla tjejer har t ex inte mens samma period.
Det kan jag absolut tänka mig, men det känns som att det mer är en mätning av hur ofta man upplever sig tänka sexuella tankar än hur ofta man faktiskt gör det, och i den mån det mäter det senare kan även detta var ett resultat av internalisering. Så vad man får fram är i min mening en generell uppfattning gällande hur testpersonerna upplever sin egen sexualitet, snarare än biologiska diskrepanser.