Aviseringar
Rensa alla

När ni tänker på sex, hur länge brukar tankarna vara?


Ämnesstartare

Yeas, med anledning av det Choco boy skrev i denna tråd gör jag en ny tråd med lite annan vinkel på frågan. 

Frågan är följande:
När ni tänker sexuella tankar (aktivt eller passivt), hur länge brukar dessa vara per gång?


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Några minuter brukar det nog vara


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vet inte
beror på massa 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

beror väl helt på huruvida jag tänker på sex "aktivt eller passivt".


   
SvaraCitera
mynona

Inte vet jag. Jag tar aldrig tid och har svårt att uppskatta tid


   
SvaraCitera
time
 time

Går inte att rösta då det är olika beroende på om det är aktiva eller passiva tankar.


   
SvaraCitera

5 nanosex åt gången under loppet av 5 min ungefär som en kulspruta... väldigt manligt-militaristiskt; disciplinerat, hierarkiskt och enligt en på förhand fastslagen ytterst strikt ordning. Tardig


   
SvaraCitera

Nu har du allt trasslat till det för dig, razor


   
SvaraCitera
mynona

Frågeställningen illustrerar egentligen ett vetenskapens dilemma - alla dessa tolkningar och definitioner kommer alltid att röra till resultaten=(


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

subhuman girl: beror väl helt på huruvida jag tänker på sex "aktivt eller passivt".

time: Går inte att rösta då det är olika beroende på om det är aktiva eller passiva tankar.

När jag skrev "hur länge brukar dessa vara per gång" syftar jag på alla sexuella tankar passiva som aktiva. Tanken är att man ska bedöma vad som sker oftast och hur länge dessa typer av tankar som sker oftast sker. Om man då oftast har aktiva tankar om sex, då bedömer man längden på dessa. Om man oftast har passiva tankar om sex, då bedömer man längden på dessa och röstar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fantastiskt: Nu har du allt trasslat till det för dig, razor

Gråter Jag tar gärna emot tips på hur fasen jag ska utforma denna typ av fråga?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mynona: Frågeställningen illustrerar egentligen ett vetenskapens dilemma - alla dessa tolkningar och definitioner kommer alltid att röra till resultaten=(

Jo, men utan avgränsningar och definitioner har vi en enda soppa till värld och det är omöjligt att ta något steg i någon riktning.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Razor: Jo, men utan avgränsningar och definitioner har vi en enda soppa till värld och det är omöjligt att ta något steg i någon riktning.

Känner inte att frågan huruvida något kön i generell mening är kåtare än det andra är sådär vansinnigt intressant, men ska man riktigt djävla till det borde du ju också göra ett antal sådana här pollar under en månad för att kunna ta menstruationscykeln i beaktande.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac: Känner inte att frågan huruvida något kön i generell mening är kåtare än det andra är sådär vansinnigt intressant, men ska man riktigt djävla till det borde du ju också göra ett antal sådana här pollar under en månad för att kunna ta menstruationscykeln i beaktande.

Varför har folk svårt att förstå ordet "brukar"? Jag frågar inte efter hur det är just nu denna dag, utan hur det brukar vara i allmänhet. Ett medelvärde är inte så svårt att räkna ut.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Razor: Varför har folk svårt att förstå ordet "brukar"? Jag frågar inte efter hur det är just nu denna dag, utan hur det brukar vara i allmänhet. Ett medelvärde är inte så svårt att räkna ut.

Folk för inte statistik på sina sexuella tankar, utan ser till läget nu och generaliserar det. Ett parallellt exempel är ett test där de genom enkäter skulle mäta folks lycka, och hade en grupp som  de innan lät hitta en femma och den andra inte. Gruppen med femman upplevde sig signifikant lyckligare.


   
SvaraCitera