Forumet - När Reinfeldt gör en Gadaffi

När Reinfeldt gör en Gadaffi

394 0 22
http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4​​​camx8

Fullt medveten som herr Reinfeldt är om att massinvandringen är en enda stor nettoförlust för Sverige, och det bortsett från alla andra problem som medföljer, så kan man anta att när samhället väl går helt åt helvete så har han en flykt plan. Pengar som han genom ultraegoistisk drift samlat på sig på folkets bekostnad kommer han antagligen att sätta in på en skattefri bank, som han sedan kan ta ut på valfri exil ort. Min fråga till er är, vilket land tror ni att han flyr till, och vad kan vi göra för att förhindra Quislingen från att smita?
Det är ganska absurt att vrida upp scenarion när du inte tar hänsyn till vilka aspekter som spelar in i ett land - det är trots allt en väsentlig skillnad mellan Libyen och Sverige. Han kommer aldrig att göra en Khadaffi - han är (trots att jag är motståndare till hans parti, hans tankar och hans ideologi) en resonabel och bra ledare.

Spana också in:

The Ethnopluralist:

vad kan vi göra för att förhindra Quislingen från att smita?


Reinfeldt kallades för "Tvålen" av sina kollegor eftersom han var så hal, så det är nog ganska kört på det området.

Att nyanlända invandrare går på social bidrag i högre utsträckning än andra kan väl knappast vara en news flash för någon.

I övrigt:

Liebestraum:

Sluta vara en paranoid idiot

The Ethnopluralist:

Lite lustigt att du tog upp det:


Alltid lika roligt när man lyckas kontra på någon putslustig kommentar man inte hade förväntat sig ett svar på [bigsmile]

Ontopic: Reinfeldt må vara ett rövhål som tillsammans med andra höginkomsttagare bor i fridfulla och etniskt vita områden bort från alla bekymmer och besvär. Han hade inte klarat sig en vecka med att byta lägenhet med någon på Rosengård. Han hade börjat lipa efter första eller andra dagen. Men... han har nog knappast så gott om pengar att han kan köpa sig ett flygplan till Bahamas och leva gott där tillsammans med sin familj för resten av livet.
The Ethnopluralist:

Lite lustigt att du tog upp det:


Tycker dom tar två siffror som inte riktigt hör ihop, om dom tar siffrorna för "äkta" brittiska ungdomar och jämför med invandrarungdomar så vore det ju mer begripligt, nu tar dom hela gruppen invandrare och jämför med ungdomar. Mycket märkligt sätt att redovisa på.