Forumet - när ska man (jag) sluta med ssri

när ska man (jag) sluta med ssri

12024 0 54

Spana också in:


Blivande_japan: vet inte... provar att sluta sj nu, hoppas det går bra. gjorde ej det senast. bästa är väl att sluta när man har någorlunda lugn och ro och har tid att träna och göra annat för att motverka ångest/depression
hoppas d funkar. mm ok då väntar jag några månader tror jag men börjar kännas olustigt att ta dom nu.


Carolineelisabeth95: du kanske kan sluta ett litet tag och se hur det går?
man kan inte bara göra så
jag slutade när saker framstod som bättre än någonsin men jag inte riktigt kunde känna att de var det eftersom apatin var som den var, det kanske var fel beslut men behövde känna mig glad även om jag riskerade att må skit sen. ibland tänker jag att jag borde börja igen men skjuter upp och överlever. 

tror att det helt enkelt är dags när nackdelarna känns mer än fördelarna, samt att man kan förlita sig på att man överlever verkligheten utan då förstås.

(wow det var många ord för att säga "jag vet inte")
Har käkat mina i typ åtta år. Minskade dock dosen någon gång. Vågar inte sluta då alla ev förbättringar kan bero på medicinen. Vill du verkligen sluta/byta ut så bör du väl prata med läkare om vad hen tycker, dock vet de ju inte bättre än man själv hur man mår men de har ju koll på hur man ska trappa ned och kan skriva ut lugnande (om man nu inte redan har det) att ta vid utsättningsbesvär.