Forumet - När ska poängen plockas bort?

När ska poängen plockas bort?

1283 0 32
Jag hörde att poängen skulle plockas bort för ett tag sedan då de är ungefär hundra år gamla känns det som och nu talar jag om varningspoängen.

Så, när ska de plockas bort?
Jag har nämligen 19 poäng nu och det betyder att en varning till och jag blir bannad förevigt! [tard]

Tack vare alla fjantiga typer som inte tål lite kritik! Obs detta är inte ett personangrepp för jag syftar inte på en person utan en grupp (gruppangrepp)
crushh:

då e de ba o skaffa ny[wink]


Du verkar inte ha alla hästarna i hagen för med förevigt så menar jag förevigt. De bannar IP-numret (tror jag) och med min unika skrivstil så lär alla känna igen mig... Vill inte direkt hänga här som någon annan, finns ingen poäng med det.

Spana också in:

Nintendo:

De ska tas bort efter ett halvår (om jag nu inte har fattat helt fel, eh). Då det inte finns något system som säger till vilka användare som har så gamla varningar, så antar jag att användaren själv får säga till någon mod.


Kan inte du radera mina gamla varningar då? [crazy]
daisy:

Men ibland överdriver ni tydligen med vissa användare, och andra användare skiter ni i att ens ge varningspoäng. [confused]


Det kan jag hålla med om och jag finner det väldigt idiotiskt att regeln "personangrepp" betyder att varenda moderator får bestämma vad de tolkar som personangrepp eller inte, det betyder att man inte vet vart gränsen går för alla tycker olika och alla särbehandlar och gör olika.

En moderator tolkar tex en sexnovell om en umare som personangrepp så ja systemet är värdelöst.