Forumet - När skall man ha barn?

När skall man ha barn?

4173 0 77

När man känner sig manad för det och nöjd med kärringen eller bruden. Och jag tycker väl det är rimligast när man är runt sena 20 eller tidiga 30? Bara min egna åsikt har kompisar som fått barn när dom är runt 16-17 år och deras liv har förändras totalt för evigt.

Liksom dom kommer aldrig kunna resa runt och se världen och göra va fan dom vill när dom känner för det. Utan då har man ungen som ska med sig hela tiden. Så tycker man ska leva och göra sina "ungdoms" drömmar först innan man skaffar barn. Men har man inga såna drömmar och vill skaffa barn istället så visst för mig det är okej.

Spana också in:


isola: ja fast kärleken du känner för ditt barn ska ju inte ha med din partner att göra.
Nej nej det är sant ändå. Menar väl typ mer på att man har gjort barnet själv  med någon vuxen person som man litar på och vill ha hjälp att fostra sitt älskade barn.  Och man har gjort sitt barn själv med sin egna produktion eller hur sjutton man ska förklara kanske låter stört. Då är barnet Alltid en del utav en själv. I all framtid för vidare mina gener och allt.

Allt det där kanske bara låter fumligt eller något i din eller någon annans värld. Men så tycker jag på ett ungefär.

isola: har xakt samma åsikter ang djurskaffande
ville adoptera när jag skulle ha fåglar men det var bara en massa fiffel med dom som redan hade fåglar, stod inte kön/ålder/om de var friska, inga bilder etc 

men jag fick ju de som ingen ville ha och var hackade på så d är ju bra iaf annars hade de nog blivit dödade 

elverpigen:
tycker det är sorgligt att du tycker att det sorgligt att få barn i sina early 20's. undvik det själv om du vill men du behöver ju inte nedvärdera andra som valt att leva sina liv så. att dom får barn påverkar inte dig.
Det är ju förstås inte jag som bestämmer över när någon ska ha barn. Men tråden handlade om när man TYCKTE Att man skulle ha.