Forumet - När sker nästa terrordåd i Sverige?

När sker nästa terrordåd i Sverige?

3644 0 83
Det är inte frågan om ett terrordåd kommer att ske i Sverige utan när.

De grupper som utgör det största hotet när det gäller terrordåd är extrema nazister och muslimer. Säpo har beräknas att ungefär 200-300 muslimer i Sverige åker utomlands för att mörda för gud. Frågan är när nästa terrordåd sker. De senaste skedde 2010. Samtidigt har vi en stor invandring av muslimer till Sverige och av denna grupp är en liten majoritet terrorister.  När de kommer tillbaka kan dom sprida sin hatiska religion och radikalisera andra. De är också som en tickande bomb. Desto mer resande, desto mer radikalisering.

Jag tror att nästa terrordåd kommer att ske mot en tidning eller liknande, alternativ mot en person, som exempelvis Lars Vilks.

Spana också in:


Resurrectio: Ett drastiskt alternativ är neka alla muslimer att flytta till Sverige och skapa en strikt gränskontroll. Då kommer inte minoriteten extremister in i Sverige. Dessutom slipper vi också importen av kvinnoförakt, homofobi, och annat nonsens.
Det alternativet täcker ju dock inte de som redan bor här så det är ju en dålig idé.
Alla de tre sistnämnda har alltid funnits i alla samhällen och så även här. Visst kommer folk hit med skadliga värderingar men vi hade ju redan en drös sådana själva.