Forumet - När tar ni era piller?

När tar ni era piller?

11364 0 46

Spana också in:

loom:

Vilken tid på dygnet är den ultimata ta-pillertiden?


Käkar inga p-piller:/[bigcheers] Men tar värktabletter ibland...har satans ont i knäet som en satans jävla skottejävel krossade för några år sen[mad] dom tar jag när jag har ont:)

Annars knarkade jag piller för jävligt länge sen...då tog jag dem på kvällen oftast...vid 22 så kom bänget vid 22.30:D och sen var man ready to go![party]
loom:

Vilken tid på dygnet är den ultimata ta-pillertiden?


När jag tog p-piller tog jag dem kl 8 varje kväll, för då var jag säker på att jag var vaken.

Nu tar jag inga p-piller men tar likväl piller, morgon och kväll. Alltså så fort jag vaknar och strax innan jag ska lägga mig.
Ingemarsdotter:

Det gäller efter de tolv timmarna


"Första tabletten i varje karta kommer alltid att tas på samma veckodag. För att ha fullt skydd är det viktigt att man tar tabletterna regelbundet, vid samma tidpunkt varje dag. Det är bra att försöka ta tabletten i samband med någon daglig rutin, till exempel när man borstar tänderna."
"Om det har gått mer än 36 timmar sedan man tog den senaste tabletten, det vill säga mer än tolv timmars försening, kan skyddet ha upphört. Man bör då använda ett annat skydd, till exempel kondom, den närmaste veckan."
http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=40127

Tivlar verkligen på att man är helt skyddad och helt plötsligt *poff* så försvinner skyddet vid en viss tidsgräns, så det bör ju minska successivt från och när man "egentligen" skulle ha tagit tabletten, även om det inte går sådär jättefort [cute]