Forumet - När tjejer skrattar åt killars skämt

När tjejer skrattar åt killars skämt

4347 0 66
Hallå alla tjejer, här kommer en fråga till er! [y]

Det är ju ganska så omtalat att om en tjej gillar en kille så skrattar hon i stort sett åt all han säger. Men är det bara "låtsas-skratt" för att killen ska känna sig uppskattad och rolig, eller blir han verkligen så mycket roligare om ni gillar honom?

Är det bara låtsas-skratt, så är det ju bara elakt att ge honom falska förhoppningar...
kråååkan:

skrattar hon i stort sett åt all han säger. Men är det bara "låtsas-skratt" för att killen ska känna sig uppskattad och rolig, eller blir han verkligen så mycket roligare om ni gillar honom?


alltså. lol. jag skrattar när något är roligt, oavsett vem det är

men vi säger, om jag är kär i någon, umgås med den, och den drar skämt, skrattar jag ändå även om skämten inte är roliga iom att jag blir så fnittrig och cp när jag är kär haha

Spana också in:

kråååkan:

Men är det bara "låtsas-skratt" för att killen ska känna sig uppskattad och rolig, eller blir han verkligen så mycket roligare om ni gillar honom?


Nej. Det kallas för "girl humour."

Tjejer skrattar åt i stort sett allt en kille säger om hon finner honom attraktiv.
Penstrokes:

Jag tror det är troligare att vi är roliga på riktigt. Eller... vad fan... jo, det är väl i alla fall bra mycket troligare än att vi är attraktiva?


Alltså jag vet fan inte. De kanske har varit (eh, eller är, kanske) blinda, och har således endast funnit våra röster attraktiva? Det känns ju nästan troligare än alternativet.
serenity:

trycker upp mitt fejs i hans ansikte o SKRATTAR HÖGT O BA FAN VA ROLIII DU E KNULLA MIG


Ja men, ungefär så.[rolleyes]
Gillar jag inte personen så försöker jag tänka på hundbajs, för det lärde jag mig av en komiker. Då skrattar man inte. Alltid.
Är killen jag gillar tråkig så är jag förmodligen inte intresserad av honom. Annars barmhärtighetsskrattar jag åt/med de flesta som behöver det.[cute]