Forumet - När tror ni att coronapandemin kommer ta slut?

När tror ni att coronapandemin kommer ta slut?

1032 0 8
Coronan har drabbat alla människor och det finns typ ingen som inte har drabbats av coronan, vissa har fått cornona. Andra har förlorat sina anhöriga och nära och kära. Vissa kan inte träffa vänner och familjemedlemmer, andra har förlorat sitt jobb. 

Coronan har pågått nu i mer än 4 månader i Sverige och min fråga är, när tror ni att coronapandemin kommer ta slut här i Sverige?

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

När tillräckligt många blivit smittade och bildat antivirus och inte kan sprida viruset vidare är nog (kanske) ett hyfsat bra svar.  Skeptisk
I bästa fall i år eller nästa år. Blir det riktigt illa så fortsätter det i två år till.
Fortsätter folk skita i att ha god hygien och hålla avstånd kan det dessvärre hålla på ett bra tag till. Folk tror att det är coolt att inte bry sig, men tvärtom får ni er själva att framstå som puckon. Får se om ni ändrar åsikt när era äldre släktingar drabbas och dör av sjukdomen, för det lär definitivt ske om ni inte öppnar ögonen och inser allvaret i det här. Pinsamt är det också att hela världen tror att vi svenskar är korkade när det i själva verket inte sätts upp tillräckligt stränga bestämmelser för social distans.