Forumet - När vi svimmar...

När vi svimmar...

4307 0 39
Jag svimmade häromdagen... hade badat bastu, efteråt mådde jag illa, blev yr så jag satte mig på en stol. Sen kände jag hur det slog lock för öronen och sen blev det svart för ögonen. Sen vaknade jag av att stolen föll omkull och likaså jag. Blev typ chockad när jag vaknade, klev fort som attan upp och lade mig på sängen och funderade på vad som just hänt. Det kändes som att bli återfödd eller något. Som om man varit borta från kroppen och sen kommit tillbaka. Detta fick mig att börja fundera över vad som egentligen händer med SJÄLEN när vi svimmar.
Att svimma innebär att förlora medvetandet till sin kropp. Vi drömmer inte och inte heller dör vi. Men det känns faktiskt som om man dör när man svimmar.
När vi drömmer finns själen i kroppen, när vi dör så lämnar själen kroppen. När vi svimmar så är det ju nästan som om man "halvdör".. jag menar..man är ju inte i medvetande längre.. och det är man ju inte heller när man dör.
Så Vart tar själen vägen när man svimmar? Vad gör själen då?

Spana också in:

yesyesknark:

drömmer du ALLTID?


de säger att man alltid drömmer men att man inte alltid kommer ihåg dom...

men om det nu är som att drömma när man svimmar... varför har aldirg någon drömt när de svimmat?

När man svimmar så fungerar väll inte tankehjärnarn eller gör den?
Drömmar är just tankar.
Inte kan man tänka när man är avsvimmad?

Det är lite knepigt...
Jag snöt mig en gång och då slog det lock för ena örat. Då höll jag på att svimma. Kunde inte fästa blicken på nåt... Det bara snurrade. Vilket inte har med saken att göra.

Men att svimma är väl... Asså man dör ju inte, så själen borde bara bli i nåt shut down läge. Hela kroppen bara trycker på OFF för att skydda sig själv. Och sen på ON igen när erroret är fixat. Som en dator typ.