Forumet - Nära vän ignorerar mig

Nära vän ignorerar mig

1337 1 2

Det är såhär att jag är väldigt nära vän med en tjej som vi kan kalla Alice. För ungefär 6 månader sen så träffade jag en tjej i hennes klass. idag är jag och denna tjejen tillsammans. Ända sen jag och denna tjej har blivit tillsammans så har Alice börjat ignorera mig och nonchalant skita i att svara på mina sms. När hon väl svarar på mina sms eller meddelanden så är dom väldigt korta och raka. Jag känner denna tjej så pass väl så jag märker ju att det är något som hon inte vill berätta! Jag har rannsakat mig själv och kan inte komma på något jag gjort har även frågat och hon svarar med att jag inte gjort något heller. Förut hörde vi av oss till varandra ungefär 1 gång om dagen och nu så kanske vi växlar 5-10 meddelanden i månaden.

Varför tror ni hon beter sig som hon gör?

För övrigt fyller hon år imorgon. På lördag morgon drar hon till Wien i en vecka bland annat med min flickvän. Jag skickade iväg ett grattis-sms vid 16 tiden idag och sa något i stil med "hoppas du får en bra dag imorgon och att hon betyder mycket för mig" som en vän då såklart. sa även att jag bjuder henne på en fika när hon kommer hem igen. För att visa att jag ändå bryr mig om henne. Problemet är att det har gått 5 timmar nu sen jag skicka smset och jag vet att hon har mobilen vid sig hela tiden. Ignorerar hon mig för att hon är "hemligt" kär i mig? 

Kan ni tänka er något annat senario än det?

(^lagt upp inlägget på flashback också alla där trodde att hon var olyckligt kär i mig därför jag frågade ovanstående fråga)


Tänkte för övrigt ta fikan som en chans att prata ut med henne om allt detta!

tack för er som tog er tiden att läsa detta!