Forumet - Näsoperation i Syrien

Näsoperation i Syrien

4353 0 29
Nu är det så att jag har bestämt mig för att operera näsan i Syrien (Damaskus) på sommarn. Jag har funderat länge och vill inte höra kommentarer om att det är moraliskt fel eller så. De mitt val.. så min fråga till er är, vet ni någon/några bra läkare där som har bra rykten och är speciellt bra på att fixa näsor? Är det nån av er som opererat sig där, i sånna fall vart och blev ni nöjda? Tack på förhand!

Spana också in:

wonderwoman95:

Nej, inte som här i Sverige, men blir jag inte nöjd med resultatet och vill fixa de som ja tkr är fel så betalar jag endast 500 kr för att göra om den.


Gott. Lycka till då.
Fast synd på näsan.

Artie:

man får ingen ersättning i Sverige om något går fel
det görs på egen risk


Aha. Om ansiktet typ smälter eller så och man behöver extra sjukvård, måste man betala den själv då också?
lazertits:

Om ansiktet typ smälter eller så och man behöver extra sjukvård, måste man betala den själv då också?


om man får medicinska komplikationer man behöver behandla hos vanlig sjukvård så är ju det "gratis" i vilket fall i Sverige. Jag vet inte riktigt hur det går till om HSAN bedömer att kirurgen gjort fel, om man anmäler och han blir fälld kan man kanske i slutändan fixa någon slags kompensation.
Men det är mycket ovanligt, då måste kirurgen ha klantat till sig ordentligt, och en operation kan ju gå fel fast kirurgen gjort allt rätt. Då får man inte någon ersättning iaf.
En av mina bästa vänner gjorde sin operation i Damaskus för cirka ett halvår sen och hon är sjukt nöjd. Doktorn vet jag faktiskt inte vad han hette, (hon är för tillfälligt i Egypten och semestrar), kan fråga henne när hon kommer hem. Men resultatet blev otroligt lyckad, och hennes näsa ser naturlig ut. Jag kan försöka nå henne på Facebook och meddela dig vad doktorn heter, han har väldigt bra rykten!

Återkommer med namn om jag lyckas få tag på det!
FjollaN91:

Återkommer med namn om jag lyckas få tag på det!


Gud vad snällt av dig!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Blivande_japan:

har man dålig självkänsla/självförtroende är det billigare och mer hållbart att försöka göra något åt det än det fysiska.


Det är skillnad på att förstärka ett sjävförtroende och att inte ha något! Jag tycker att jag ser bra ut och behöver ingen psykisk hjälp. Vadå bara för att man ex. bleker tänderna, behöver de inte betyda att man inte har ett självförtroende?! Och sen så kostar de ca 3000-5000kr att fixa där. INTE DYRT ALLS! [smile]
Jag kommer bli 17 och ett halvt år tills sommaren, tror inte direkt näsan växer klart samma dag man blir 18! vissa läkare i syrien har mer erfarenhet än de i sverige eftersom de väldigt många som åker dit och opererar näsan där. De flesta är tillomed utbildade i paris så de är duktiga. Och ja det är "en nolla" billigare i Syrien för att värdet på deras valuta är väldigt låg eller vad man nu ska säga.. [wink]