Forumet - Nätdejt

Nätdejt

955 0 36
Jag har under 1.5 månadstid dejtat en kille som jag träffat via nätet. Problemet ligger i att ibland verkar han superintresserad o vill träffas helatiden men sen ibland kan de gå två dagar utan att han ens hör av sig. O nu till de jag tycker är jobbigast, jag gick in på dejtingsidan där vi träffades bara för att kolla om han fortfarande loggade in. Det gjorde han och han har dessutom lagt upp flera bilder på sig (innan hade han ingen bild alls).
Vad tror ni spelar han bara med mig tills han ska hitta någon bättre?
Mycket tacksam för svar!

Spana också in:

mifi:

Vad tror ni spelar han bara med mig tills han ska hitta någon bättre?


Låter som det, ja.
Lättaste sättet är väl att bara fråga vad han håller på med. Antingen säger han som det är och så får du bestämma hur du vill göra, beroende på vad han säger.
Eller så ljuger han för dig. Och då är han knappast mycket att ha ändå. Förhoppningsvis kan du se skillnaden på en lögn och sanning.
Det är bara han som vet och kan berätta för dig. Det sagt så förstod jag det som att ni inte ens är ihop - att ni bara har dejtat lite - har ni kommit överens om någon slags monogami? Om ni inte har sagt att ni inte ska hålla på med andra är det väl inte något fel av honom att göra det?

scratchcramp:

Klart han bara leker med dig, det är vad killar gör nu för tiden. Om killen är den han alltid varit sedan ni pratat från början, så är inget på tok. Om han hör av sig konstant så länge, men den där killen kan du skita i. Leta efter någon annan och HELST IRL. Det är säkrast så.


Lulz. Du ger totalt efterblivna råd.
Stringburka:

Hon kanske behöver det? Jag vet att när jag haft nätragg känns det läskigt om de inte hör av sig på ett par dagar, särskilt om man skickar ett mess och det dröjer några dagar innan man får svar XD


Iof så är ju ett sms inte så mkt begärt, men jag tänker mig att hon vill ha timslånga och djupa samtal. *fördom*