Forumet - Nätverk

Nätverk

287 0 5
Hej , tänkte fixa ett nätverk mellan vår stationära Acer M1600 dator med XP och min bärbara Packard Bell Easynote MH36 med vista basic.
Vi har en router med trådlöst stöd såklart, en D-link DI-624, den stationära är med kabel (men har bara kört med en trådlös enhet innan som jag satt i i usbn, så när jag satte in den i usbn nu så vill den ha drivrutinen)

Så undrar, hittade drivrutiner på Acers hemsida: http://support.acer-euro.com/drivers/desktop/aspire_m1600.html
men det är bara .sys filer? jag kan inte med sånt, hade förstått om det var install filer men ja..

Så undrar jag också, lättaste sättet och få tillgång till varandras datorer, alltså så de kan kommunicera? Om ni inte orkar förklara, skicka inte engelska sidor som tips tack..

Sitter med den bärbara och skriver ca ½ m ifrån den stationära, så det är lite retfullt , kan väl inte vara så svårt att få ihop dem. Tänkte ladda hem drivrutinerna på denna datorn, och sedan lägga det på ett usb minne och föra över till den andra såklart.

Tacksam för svar

Spana också in:

Jag vet att du sa att du inte ville ha länk till engelsk sida, men detta är väldigt enkelt och är inte så wall-of-text, dessutom så finns det en liten filmsnutt som visar hur du ska göra för att få det att funka. Det räcker med att du kollar på step 3 och step 4. http://reviews.cnet.com/4520-11334_7-6232456-3.html?tag=rb_mtx;wp_body

Om du inte förstår så citera mig så ska ja försöka hjälpa dig.