Forumet - Någon annan här som kollar på Black Pigeon Speaks?

Någon annan här som kollar på Black Pigeon Speaks?

2003 0 30

Spana också in:


anonym321123: Han ändrade färgtonen på Libertarian Socialist Rants video om honom för att få honom att se rödare/fulare ut i ansiktet än vad han egentligen är...

BPS.png
han har väl konstiga färgtoner i de flesta videos? var ett tag sedan jag kollade nu i och för sig.
Sedan så kanske Libertarian socialist rants får skylla sig själv. hela hans video var ett personangrepp utan några som helst argument förutom att BPS låter lite som Elliot Rodgers i nån video. 

presidente: han har väl konstiga färgtoner i de flesta videos?
Han har det inte rödifierat någon annan person på samma video så det verkar som att han helt enkelt ville göra LSR fulare.

presidente: Sedan så kanske Libertarian socialist rants får skylla sig själv. hela hans video var ett personangrepp utan några som helst argument förutom att BPS låter lite som Elliot Rodgers i nån video.
Han tar upp en del saker som har att göra med det BPS säger, t.ex. vid 7:16, 7:55, 9:00, 11:00 och 12:00. Anser du att han tar fram argument i dessa ögonblick som jag har nämnt?

Tycker du inte att det är en aning oroväckande att han låter som Elliot Rodger när han pratar om kvinnor?

presidente: ja
Så vadå, tycker du att kvinnor borde straffas för att vissa av dem röstar vänster och "bjuder in arméer" av "aggressiva och fientliga män"?

presidente: de är inga bra argument bara halmgubbar.
"vill man ha ett homogent samhälle så är man som nazisterna"
Frågan är ju hur man ska skapa ett i princip fullkomligt homogent samhälle i USA/Storbritannien/Sverige utan att begå någon typ av etnisk rensning.

Hur tänker du att man ska skapa ett etniskt homogent samhälle utan att tvångsdeportera, mörda eller hota människor att flytta?


anonym321123: fullkomligt homogent samhälle
fast BPS har inte nämnt om han tror det är utförbart eller inte att få västerländska länder homogena igen. Bara att det varit bättre om de hade fortsatt vara det

anonym321123: Så vadå, tycker du att kvinnor borde straffas för att vissa av dem röstar vänster och "bjuder in arméer" av "aggressiva och fientliga män"?
vet faktiskt inte. Tror inte det. 
Tycker dock att politikerna som bjudit in packet borde straffas