Forumet - Någon annan som kände till detta?

Någon annan som kände till detta?

254 0 68

Spana också in:

Åtta:

Däremot kan jag säga att varken moderatorer eller U kan läsa PM. Huruvida A kan göra det vet jag inte, men jag betvivlar det.


Vad jag förstått det som är det så att databasen på servern är öppen för dem att läsa, och att det har förekommit förr i tiden att framförallt moderatorers korrespondens lästes.

Att de KAN läsa är en sak, det är ju ganska naturligt att de tekniskt sett kan ta sig den möjligheten, men eftersom det vid flera tillfällen frågats om de kan och de då undvikit att svara, samt att de tydligen (hört ryktesvägen, men ganska bra ryktesväg) gjorde det förr i tiden så tycker jag att det är riktigt fult. Lite på samma sätt som att brevbäraren KAN läsa post, men om han såg det som en praktisk möjlighet skulle vi ha problem.
qazedctgb:

och varför skulle någon sitta och läsa ens pm? det är ju att göra sig själv lite mer viktig än vad man egentligen är...


Nyfikenhet? UM är inte så stort, vilket innebär att de som driver sidan mycket väl kan ha en semi-personlig relation till en del av användarna.
helutuhle:

oj oj oj vad ni fått läsa en massa snusk då!


Varken jag, några andra moderatorer eller några U kan göra detta. Tror ej heller de admins som inte har tillgång till den fysiska servern kan, och vet inte om de som just nu sitter på servern har använt möjligheten även om jag inte gillar att det är dolt. Tidigare har det tydligen hänt iaf.
EDIT: Notera är att inte heller vi mods fått det berättat för oss utan jag fick reda bakvägen; vilket iofs innebär att det på ett sätt bara är ett rykte, men det är en rätt viktig ryktesväg det kommit på.
honolulu:

+ varför har du nytt account? [shake] fick du kicken?? [wink][crazy]


Nä, bland annat av skälet i OP'n. Jag var lite småtrött på själva modererandet, och grinig över hela situationen med paragraf 19 och hur de (inte) hanterat klagomål mot den, och sen fick jag höra om det här och då kändes det som att bägaren rann över. Så passade på att avregga mig när jag ändå skulle sluta modda, så jag kunde ta chansen att banna sming, arazoid och blofeldt för en kväll.
Mest för att attentionwhora och ställa till med en show, liksom.
honolulu:

This looks like a job for..........


lol

Anmäld för missbruk!

honolulu:

Sen tror jag mer att jag ville utnyttja möjligheten till en riktig detektiv!! [blush]

Håll ut Proteus, jag ska hitta någon som är svårast i världen för UMare att klura ut, som bara du kan!!


Det låter bra. Måste utöka mitt UM-dex lite grann. Gotta stalk 'em all!