Forumet - Någon annan som kör No Poo?

Någon annan som kör No Poo?

3143 0 38
gör delvis, är mån om vad jag smetar på den och byter ut grejer successivt. har sedan snart 3 år tillbaka bara använt balsammetodsgodkända saker, tvättar med sistaschampo och anvnäder godkända balsam. på kroppen har jga olivtvål och smörjer in medkokosolja, likadant i ansiktet. har iofs en poo-ig tvål till nsiktet också, men tänker att jag använder slut på grejer jag har innan jag övergår till nopoo helt.

Spana också in:

Nintendo:

Delvis.
Har kört med balsammetoden i snart två år och började med OCM för ~4 månader sen.
Utöver så har jag successivt bytt ut dåliga produkter mot bättre, använder inte "vanlig" hudkräm längre utan a-creme och jag använder en del aloe vera och så


Hur har OCM fungerat för dig? Jag har ganska fet hy med lite finnar som jag försöker bli av med. Inbillar mig faktiskt att OCM funkar som djuprengörare. Det känns som att det blir rent på ett helt annat sätt än när man bara tar poo-tvål och vatten.

Förresten... När man i slutet ska ånga bort oljorna ur porerna, brukar du få bort allting då? Jag har faan aldrig lyckats och det slutar med att jag ångar kanske 6 omgångar sen ger jag upp och drar handduken över ansiktet istället... Har jag för dåligt tålamod eller är det tänkt att oljan ska sitta kvar? (Ricin är ju inte så mysigt...)