Forumet - Någon annans pojkvän

Någon annans pojkvän

258 0 44
Jag ser ej felet med att stöta på någon i förhållande. Varför? Om dennes förhållande är tillräckligt starkt, och därmed värt att fortgå, så gör det ingen skillnad. Ingen ska kunna skilja på två människor om kärleken är tillräcklig.

Visserligen finns det fula knep som att stöta när personen är påverkad eller ljuga.

Men varför ska det vara fel att visa sina bästa sidor för någon medan man genuint tror att denne kommer ha det mycket bättre med en själv?

Kommentarer?
mopsen:

Kommentarer?


Jag skulle bli sur om jag hade ett monogamt förhållande med en pojke och någon försökte vinna hans hjärta över mitt. Det är väl rätt mycket av respekt för den som personen är ihop med. Och om man nu vet att personen man vill stöta på inte mår bra i sitt förhållande att man kan hjälpa denne att bryta och därefter stöta på den. or whatever.

Spana också in:

Tycker nog också att det handlar om respekt. Att ingå i ett förhållande är ju också lite detsamma som att säga att man inte är intresserad av att bli stött på.
Tycker dessutom att det är förmätet att testa andras gränser på det sätt som jag antar att det här stötandet skulle innebära, och mer handlar om ens eget ego och ens eget bekräftelsebehov, än något annat. Såvida man inte är hemskt kär.

Men, håller också med om att om folk ändå inte kan vara trogna mot varandra, så kanske de skulle låta bli att ingå förhållanden från första början.