Forumet - Någon brud ....

Någon brud ....

725 0 20

Spana också in:

isola:

Har 0 minne av det
Är det dyrt?


haha har superminn1

nä inte särskilt dyrt förhållandevis till konkurrenter med likvärdig kvalité. beställde först en neccesär där man fick med alla nödvändiga penslar/borstar/svamp, primer, duoconcealer, två olika mineralpuder och lite annat för 600 kr med inräknad frakt, sedan har jag fyllt på när det tagit slut med concealer (99 kr och större mängd än den i neccesären) + mineralpuder (199 kr, också den större). skitbra är det verkligen:

http://www.sheercover.se/
isola:

Ah, tänkte ändå köpa smink imorgon.


najsi, det enda som kan vara lite onödigt med neccesären är att man får en duoconcealer och två olika mineralpuder, en ljusare och en mörkare. detta är bra om man inte har exakt hudton enligt färgerna, att man kan blanda, och om man blir brunare. men om du har samma hudton hela tiden och matchar enligt en färg så är det ju men lönsamt att beställa enbart en färg och en concealer. fast det är fortfarande lönsamt då man får alla superbra verktyg för ett perfekt underlag.
Lounge fact:

har samma hudton hela tiden och matchar enligt en färg så är det ju men lönsamt att beställa enbart en färg och en concealer. fast det är fortfarande lönsamt då man får alla superbra verktyg för ett perfekt underlag.


ska sälja det jag inte behöver på tradera [cool]