Forumet - någon mac kunnig? =(

någon mac kunnig? =(

171 0 20
hej... måste verkligen få hjälp med en sak.. Jag har hållt på och raderat massa filer från min data (macbook) som hette "ren text" flera styckern. och öppnade jag dom var det ingenting vidare.

tömt papperskorgen m.m. Sen när jag tillslut ska öppna iphoto (bara för att) så kom de upp en liten ruta där ja inte kommer ihåg va de stod men man skulle välja ngt program så ja valde photo library.. och sen öppnades iphoto men jag har INGA bilder kvar.. Någon som vet något om det här?

vad som kan ha hänt, och kan jag få tillbaka bilderna , hade över ca 3000 bilder.. =( kan man backa datan på nå sätt.. :'( ligger typ o gråter...

mina bilder e mitt allt.. massa minnen där..HJÄLP MIG!

Spana också in:

malinn:

ja de har jag.. snälla de är inte kul.. jag mår dåligt och gråter över det.. bilder från flera år tillbaka är borta och har de inte på kamera eller någontning....Om du har startat om datorn, och har försökt återställa allt och vad man nu kan göra för desperata saker - och det ändå inte fungerar, så är de borta.

Min dator gick sönder, och samma sak hände för mig. Det kändes väldigt, väldigt surt. Men vad kan man göra? Ingenting.
Håkanbråkan:

Då måste man ha "Time Machine", tror jag. Den måste också vara installerad redan innan.


Haha, vad dryg du var som gav henne falska förhoppningar där.

Men kanske bra att tänka på tills nästa gång.


Och om man återställer datorn med något program, då återställer man väl till grundinställningar - typ som om den vore nyinköpt.. Och då finns väl privata inställningar inte där?