Forumet - någon mer med häng över naveln?

någon mer med häng över naveln?

1895 1 41
Jag väger inte så mycket men ändå har jag häng över min navel. Blir svettigt och kliar under vecket när jag sitter länge..hur mycket jag än sträcker på mig så hänger det  över naveln så att den inte ens syns .: (  känner mig ensam om den här magen?  Eller är det någon mer som har samma problem? 

20141028_233948.jpg
20141028_233548.jpg


20141028_233103-1.jpg

Spana också in:


isola: tvättar du det du haft närmast underkroppen efter varje användning? det tycker jag är det enda jobbiga med att inte ha trosor.
nej, men jag har inte så explosivt fittliv, eller så har jag det utan att veta om det. dricker stora mängder vatten så går på toa tillräckligt ofta för att torka bort utsöndringar. strumpbyxor, dock, används bara en gång. sådana har man ju tusen av.

lax:
nej, men jag har inte så explosivt fittliv, eller så har jag det utan att veta om det. dricker stora mängder vatten så går på toa tillräckligt ofta för att torka bort utsöndringar. strumpbyxor, dock, används bara en gång. sådana har man ju tusen av.
men du skulle ju ändå bytt trosor varje dag? aja to each her own
Tack för era svar. Jag styrketränar faktiskt en del både mage och andra muskelgrupper. Men det blir inte bättre alls. Har haft såhär sen jag kom i puberteten.  När jag ligger ner på ryggen och sträcker ut mig ordentligt så blir det bättre! Men naveln är så djupt in annars alltså... Mätte förut sittandes och hänget är ca 5-6 cm.... När jag har bikini så ser jag att folk tittar... De säger inget men de tittar. Orkar inte bry mig så mycket egentligen, men undrar ju om det bara är jag som har det såhär, haha. 

frid900: Tack för era svar. Jag styrketränar faktiskt en del både mage och andra muskelgrupper. Men det blir inte bättre alls. Har haft såhär sen jag kom i puberteten.  När jag ligger ner på ryggen och sträcker ut mig ordentligt så blir det bättre! Men naveln är så djupt in annars alltså... Mätte förut sittandes och hänget är ca 5-6 cm.... När jag har bikini så ser jag att folk tittar... De säger inget men de tittar. Orkar inte bry mig så mycket egentligen, men undrar ju om det bara är jag som har det såhär, haha. 
tänkte inte nödvändigtvis att träning skulle göra det bättre, även om det väl inte är omöjligt heller. funderade mer på om knepig träning kunde vara del av orsaken. men fan vet, har ingen koll på träning.

men ja. det ser väl märkligt ut, men det är väl inte nödvändigtvis något fel med det. du ser ju inte ut att ha ful kropp eller något. men lite fundersam blir jag ju om vad det kan bero på. du borde få det uppkollat och posta svaret här.

lax:
förvisso, men i alldeles i högrsta grad. om köttet är fäst på så sätt mot buken vore det förnuftigt att tro att det blir mindre om man tränar bort tillräckligt med fett. 

eller så får hen en uppochnedvänd börs, men tåls utforskas.
na det är nog ngt invärtes mvh bara spekulerar