Forumet - Någon mer som vill lära känna nån ny?

Någon mer som vill lära känna nån ny?

690 0 16
Vet inte riktigt hur jag ska formulera det här, men i alla fall - jag skulle behöva någon att "prata" med. Om allt liksom. Det är inte så att jag inte har några kompisar, för det har jag, men dom känner jag ju och de uppfattar ju redan mig på ett speciellt sätt. Jag skulle vilja lära känna någon helt från början och eftersom jag inte är typen som springer ut på krogen och kommer hem med massa nya vänner så tänkte jag testa här. Här är det dessutom ingen som behöver bry sig om hur jag ser ut osv... ;)

Jag är öppen för det mesta. Mail, brev, sms, skype - you name it! Ålder spelar inte så stor roll, men jag är 18 så någonstans däromkring typ. Personen jag söker ska vilja lyssna och vilja berätta och det handlar absolut inte om tunga grejer (även om det säkert kommer nån gång) utan vardagsgrejer om ni fattar vad jag menar.

Haha det här har antagligen fått mig att verka helt skruvad men det är värt ett försök för det hade varit kul att lära känna någon ny! [bigsmile]
DubbelDekadens:

Haha det här har antagligen fått mig att verka helt skruvad men det är värt ett försök för det hade varit kul att lära känna någon ny! [bigsmile]


Om du står ut med att jag skämtar en hel del, dåliga skämt för det mesta, och att jag är sjukt seriös när det är seriöst så får du väl ge mig en chans!
Är en man på 22 vintrar!

Skicka msn via PM (då det ej får läggas ut här, mina regler!!)

Spana också in: