Forumet - Någon som är intresserad av att protestera?

Någon som är intresserad av att protestera?

430 0 28
om någon är intresserad av att protestera delvis emot ekonomiska orättvisor och representativ demokrati (som till grunden betyder att vi väljer en diktator)
Oavsett vart i sverige du bor, skriv PM till mig :)

Någonting måste göras, någon måste göra det :P

Spana också in:

Buddah:

Utveckla.


med ekonomiska orättvisor menar jag att det är för stor skillnad emellan klasserna, vi i arbetar klassen har ett meningslöst liv, vi ser självmord som vardagsmat och vi måste hela våra liv jobba för att hålla uppe ett system som inte är en fördel för någon på jorden.
Under oss (ekonomiskt sätt) har vi personer som svälter och gör allt dom kan för att överleva, deras liv kan också vara meningslösa beroende på om dom försöker arbeta för systeme eller inte.

Över allihopa har vi de otroligt få som an verka lyckliga men även deras liv är meningslösa, deras liv är utan utmaning och utan riktiga relationer som är baserade på tillit och ett behov av varann.

Vi måste utveckla vårat samhälle till ett där alla kan känna att dom har mening, alla har tillgång till mat och rent vatten.

Det är så JAG definierar ekonomiska orättvisor men man kan självklart utveckla det eller endast tycka att de fattiga får för lite och de rika får för mycket.
JoElite:

klassen


Jag hoppas att du är medveten om att personer som tror att ett klassamhälle existerar, som tror att socialism kan rädda världen, och/eller förespråkar någon form utav idiotisk socialism framstår som fullständigt dum i hela jävla huvudet.

Väx upp, skaffa dig ett jobb och kom ut i verkligheten istället.
massgrav:

tror att socialism kan rädda världen


jag är inte en socialist.

massgrav:

socialism framstår som fullständigt dum i hela jävla huvudet.


Det håller jag inte med om, jag förstår mig på socialisters tänkande och det är en underbar ide :)
jag förstår mig på kapitalisters tänkande också, varför ska vissa som arbetar dra med alla som inte arbetar?
Men jag tycker att kapitalism värderar pengar mer än människor, och det stämmer inte med min världssyn.

massgrav:

Väx upp, skaffa dig ett jobb och kom ut i verkligheten istället.


Det är inte verkligheten, detta är ett sätt att tänka som vi har fått oss övertygade om är verkligheten, en värld utan pengar är möjlig.
Pengar är väldigt nytt och inte ens alla samhällen idag har det, vi mår bäst i vår naturliga omgivning, evolutionen har inte ännu anpassat vårt psyke efter att leva de meningslösa liv vi gör now adays.

Men jag förstår absolut varför man kan anse att ekonomi är en slags vetenskap, men håller inte med om det bara.

BTW, var snäll att inte göra folk till deras åsikter om du förstår vad jag menar, jag har ingenting emot dig som person baserat på dina nuvarande åsikter och jag respekterar att du har åsikterna du har, hoppas på att vi kan utveckla detta och respektera varann, peace
Nintendos BFF:

mmmh, så kan vi passa på att demonstrera mot barnfattigdom, gatuvåld och rasism också. [y]


Absolut, det är väldigt viktigt för oss att skapa ett bättre samhälle, och vi vill visa att vi inte frivilligt tar del av TEX att vi suger ut u-länder och köper av eller arbetar för affärer som importarar produkter ifrån TEX kina.
Gatuvåld, håller helt med dig, det är centralt att se till att vi inte stöttar våld eller meningslösa förtryck av andra "grupper", vi är folket och vi måste visa att vi är missnöjda med hur världen ser ut!.
rasismen är verkligen någonting bra att protestera emot, det är så jävla onödigt att vi delar upp oss beroende på hudfärg, religion, politiska åsikter OSV, folket måste hålla ihop och på ett fredligt sätt ta tillbaka jorden.

Polisvåld och makt korruption är också problem som måste lösas, därför ska vi samla oss och hitta en lösning.

OM du håller med om att det ligger något grundläggande fel så visa att du är emot det, revolution is in the air.
OF 5:

jag vill inte förstöra några av dina idealistiska tunneltankar men du kommer aldrig att få uppleva en sådan värld och det kommer ingen annan heller.


det hjälper ytterst lite att försöka, men det hjälper ännu mindre att acceptera att det är såhär.
Jag är väldigt säker på att det redan finns bra ideer om hur vi kan bygga upp ett fredligt samhälle, men jag är ännu säkrare på att vi någon gång kommer att finna ett..
det monotära systemet har fått sin chans, och se vad som hände :) power to da people!