Forumet - Någon som gått ner 10 kg?

Någon som gått ner 10 kg?

3007 0 29

Spana också in:

jag gick ner 11 kilo på 3 veckor.
Från 40 till 29.
pröva att skita i att äta och leva på isbitar och citron.
Dock så fick jag åka in på sjukhus med dropp och sitta rullstol i 2 veckor på ett muslimskt sjukhus i thailand.
så det är inget jag rekomenderar.

var nöjd med dig själv, annars om du vill gå ner i vikt, motionera och ät bra mat. svält aldrig dig själv.
herregudjesus:

Jag är verkligen en erfaren jojo bantare men behöver höra lite stories :)


problemet är isf att du går tillbaks till dina gamla vanor så fort du gått ner i vikt.

för att gå ner i vikt måste du göra av med mer energi än du får i dig. svårare än så är det egentligen inte, men sen finns det ju olika bra sätt att göra det på.

att äta varierat och lagom mycket samt att utföra någon form av aktivitet, om inte annat promenera, är bra
herregudjesus:

Hjälp, något som gått ner 10 kg ? Jag är verkligen en erfaren jojo bantare men behöver höra lite stories :)

KRAMAR


Om du tänker gå ner i vikt 10 kg och hålla nere dig i vikt så kommer det ta ungefär 1 år. Visst kan du gå ut 8 timmar om dan och ta med dig matsäck, men har du inte en balans så kommer yo-yo effekten och du kommer väga ännu mer än vad du gjorde innan. Titta på Oprah t.ex.

Image

Titta på denna video för att gå ner i vikt.Träna kondition är typ 90% av att gå ner i vikt, kondition är typ powerwalk och jogging.
Ja men nu är jag olycklig. Alla runtomkring mig bryr sig inte längre om mig för att jag inte blivit frisk tillräckligt fort (är inte frisk än heller). Jag lider av ÄS men, ett tips: gör motion till en kul grej, inte till ett måste. gå inte hungrig. Låt inte viktnedgången gå överstyr. Omgiv dig av glada människor med friska tänk.
gick ner typ 10 kg på 2-3 månader en gång, sen dess har jag gått ner typ 5 kg på 2 år typ : P menmen håll koll på kalorierna bara och sätt en gräns på hur mkt du ska äta, typ 1000 eller 1200 kanske är lagom, sen för att undvika jojobantning när du gått ner så mkt: fortsätt hålla koll på kalorier men låt dig sj äta typ 2000 om dagen (eller vad som nu är din normalförbukning) så kommer du inte gå varken ner eller upp igen men ändå kunna äta ganska mycket. lycka till = #