Forumet - Någon som haft halsbränna?

Någon som haft halsbränna?

699 0 14
Funderar på om jag håller på att utveckla något sådant, så om någon haft det kan de ju gärna få beskriva hur det kändes osv.

Har ej ont el så, men känner som en "varm och obehaglig" känsla, mestadels efter att jag ätit el druckit vissa saker (kände särskilt av det efter att jag drack rödvin), undrar om detta på något vis skulle kunna vara ett förstadie till halsbränna? Eller vad det annars skulle kunna vara?

Nä, jag vet att ni inte är utbildade läkare osv osv, men eftersom jag inte lider (än sålänge) känns det rätt meningslöst att hålla på och krångla med sjukvårdsupplysningen och sådant. tror knappast att jag fått något livshotande så att säga.

Spana också in:

Låter som halsbränna ja. liksom surt, så att det nåstan gör ont i hm(mellan magen och svalget) när du ätit eller druckit? Testa Novalucol, finns receptfritt på apoteket. Effekt inom några minuter ;) kostar typ 40 spänn. Tog sånna tabletter när jag var på festival för några veckor sen (då jag hade riktigt ordentligt mycket halsbränna). Och det funkade faktiskt!! :)