Forumet - Någon som har koll?

Någon som har koll?

1490 1 10
Det är såhär att jag har två olika fondkonton som mina föräldrar startade när jag var yngre. Ett är inom SEB Världenfond och ett Aktiefondkonto.

Jag har ingen aning om hur detta fungerar, skriver bara vad det är för konton. Nu är det såhär att jag ska ta ut en DEL pengar från det kontot, för det går att göra om båda föräldrarna skriver på. Men frågan jag vill ha svar på är, kommer jag förlora i längden på att ta ut lite pengar utav hela totalsumman nu? Är det kostnadsfritt att göra? Någon som har erfarenhet utav just detta? Jag vet att det är lättare att gå till banken och prata med dem, men behöver få en klarhet i vad som händer om jag skulle ta ut pengar därifrån nu när jag är 17. Tack på förhand [smile]

Spana också in:

trointeattduärnågot:

Har du fonder säljer du ju dom, hur bra eller dåligt det ligger till just nu avgör ju ganska snabbt ifall det är värt att sälja i dagsläget.


Jo, dom ligger ju ganska risigt till har jag förstått.. eller kollar man så står en på högrisk och en på medelrisk. Mer än så förstår jag inte. Får gå till banken istället och höra.