Forumet - någon som har kontakt med aspie?

någon som har kontakt med aspie?

2309 0 23

sitter med max och är lite bakfull, kom in på ämnet aspie. som vanligt. är det någon som har kontakt med henne fortfarande? för hon är ta mig fan den snyggaste, mest intressanta och sympatiska person jag någonsin träffat i mitt liv*, och jag har typ en konstant crush på henne, och hon är typ fullständigt fantastisk och snudd på felfri som person. och det är så frustrerande att hon tycks ha gått under jorden helt och hållet, för jag saknar henne. jättemycket, ibland. och då har jag ändå inte hört från henne på typ tre år eller nåt. och bara träffat henne ett par gånger. om någon här fortfarande har kontakt med henne, eller vet någon som har, hälsa från mörknäs att jag älskar henne och saknar henne och måste träffa henne någon gång till innan någon av oss dör. typ. så känner jag.

det värsta är att det inte är första gången jag känner så här, gör det fan med väldigt jämna mellanrum. och indirekt typ hela tiden.

max känner typ likadant, men han är full och odräglig och försöker kela med mig.

pm:a om ni har möjlighet att vidarebefodra nummer, det skulle göra er till, typ, den bästa personen någonsin. efter aspie**.

*överdrift, men lätt på delad förstaplats.

**överdrift, men lätt rätt hög plats.

Spana också in:


Leijonsparf:
nej, som i, att folk inte bryr sig egentligen, men agerar sympatiskt ändå. konsekvenserna blir typ de samma, men intentionerna är annorlunda.

intentionerna är (medvetet eller ej) att trösta sig själv eller blidka sitt överjag eller projicera problem på någon annan för att lättare kunna behandla dem.

det kallar inte jag snällt. men vi har olika definitioner, det får duga.

sympati är en viktig komponent i empati men kan lätt slå över i vad som praktiskt taget är passiv självömkan även om det upplevs annorlunda.

ska sluta klyva hårstrån nu om du vill.