Forumet - Någon som har råd att ge?

Någon som har råd att ge?

88 0 15
Jag och min pojkvän har varit ett par i snart 1 år och åtta månader och ska snart flytta ihop. Men jag är inte längre säker på mina känslor, vet inte om det känns rätt.

Han har börjat ställa krav som är orimliga och vill helst att jag ska vara med honom om jag säger att jag ska gå ut med en vän någon gång ibland. Har ett schema i skolan så att jag är ledig så jag kan hälsa på honom fyra dagar i veckan typ. Han gillar inte att jag då hälsar på en vän några timmar under någon av dagarna. Han har visat att han är väldigt osäker i vår relation och jag känner att han inte riktigt litar på mig.

Jag har killkompisar och självfallet ger jag dem kramar precis som alla mina andra vänner om jag träffar dem. Jag har inte gjort något för att han ska bli svartsjuk. Har gett honom allt jag har i känsloväg och jag vet inte vad jag mer kan göra.

Han dricker inte, han vidrör mig knappt och jag vet bara inte vad jag ska göra. Blir så less på det hela. Han har börjat bråka om en massa småsaker på senaste tiden och jag har då sökt tillflykt hos en av mina barndomsvänner. Var tidigare kär i honom och jag är rädd att känslorna börjar blossa upp igen. Att vara otrogen finns inte i min värld men det hela är så förvirrande. Vet inte vad jag ska göra. :(

Någon som har ett råd? [sad]

Spana också in: