Forumet - Någon som kan argumentera mot dessa 3 platt jords bevis?

Någon som kan argumentera mot dessa 3 platt jords bevis?

28193 3 304

time:
För att det finns folk som faktiskt tror det här på riktigt/är on the fence och då är det soft att ha radat upp förklaringarna! Dessutom kul tidsfördriv och man lär sig hur mycket som helst. Blir liksom inte upprörd av att någon gör det här för att retas, det biter inte på mig.
jag uppmanar alla att läsa genom tråden och avgöra ifall jag skrivit här för att retas som nu admin påstår.

Spana också in:

Till "Trevlig snubbe". 
båtar seglar inte över horisonten, utan in i horisonten, och försvinner bara pga ditt perspektiv, eller väder.
https://youtu.be/YYxauqXsvZk


ju längre bort något kommer från dig ju mindre blir det, tills dina ögon inte längre kan uppfatta objektet.

det som ligger under dina ögon kommer se ut att stiga medans det som ligger över dina ögon sjunker. Så marken ser alltid ut att stiga medans himmelen faller, tills de möts i mitten i linjen vi kallar horisonten, horisonten är alltså bara gränsen av vad våra ögon kan uppfatta.

så om du tänker att du står på en lång gångbana med lyktstolpar längst vägen, kommer du se den närmaste lyktstolpen se högre ut, och ju längre bort stolparna är, ju närmare kommer lamporna vara horisonten. Tills du inte längre kan uppfatta objektet.

Perspective-1-point-trois-point-moyen-58


samma sak som med lamporna är vad som sker med solen när den ser ut att "gå ner" till horisonten. Solen gör bara en stor cirkel över oss, och ser ut att gå ner enligt perspektiv, men ligger precis som lyktstolparna alltid på samma höjd. och det är därför solen ser ut att stiga när man zoomar in på den.