Forumet - Någon som kan mycket om musik?

Någon som kan mycket om musik?

1612 1 22

Spana också in:


Inte Jung: Säg vad du letar efter så blir det lättare
En låt som fanns på playahead då en tjej sjöng på engelska något om he smile/he smiles och though The Window eller Windows. Melodin va dyster och fin och lät lite utländskt. 

en låt där jag inte minns något om själva texten men i musikvideo så handlar det om en pojke som är 10-12 år och vill vara en tjej och bär en vit eller rosa klänning och vistas i sitt rum och går på vägar och över en bro och i slutet accepteras av sina kompisar som kommer emot honom/hen på cyklar. Bandet som  spelar såg ut att vara runt 20- 30 kanske och bar typ vit tshirt och jeans. Antingen spelades denna in på 50 90 70 tal eller något liknande  (dålig på årtal) den såg ut att vara gammal iaf eller så är den inspelad runt 2001-2003 något sådant. Miljön va lite modern typ som miljön i Christian walz video never be afraid Again. Bandet brstod typ av 5 personer och denna låt va typiskt en sån låt som skulle kunna vara med i singstar karaoke listorna. De va trummor i låten men de va inte så mycket takt som är med i rock låtar. Lite lugnare dvs. Vad mer kan jag säga? Minns allt från videon men har inget minne av texten. 

Bandit.: kan en del om hiphop/rap.


smartamaria: Kan massor om olika stilar, när ska du berätta mer?
En låt som fanns på playahead då en tjej sjöng på engelska något om he smile/he smiles och though The Window eller Windows. Melodin va dyster och fin och lät lite utländskt.

en låt där jag inte minns något om själva texten men i musikvideo så handlar det om en pojke som är 10-12 år och vill vara en tjej och bär en vit eller rosa klänning och vistas i sitt rum och går på vägar och över en bro och i slutet accepteras av sina kompisar som kommer emot honom/hen på cyklar. Bandet som spelar såg ut att vara runt 20- 30 kanske och bar typ vit tshirt och jeans. Antingen spelades denna in på 50 90 70 tal eller något liknande (dålig på årtal) den såg ut att vara gammal iaf eller så är den inspelad runt 2001-2003 något sådant. Miljön va lite modern typ som miljön i Christian walz video never be afraid Again. Bandet brstod typ av 5 personer och denna låt va typiskt en sån låt som skulle kunna vara med i singstar karaoke listorna. De va trummor i låten men de va inte så mycket takt som är med i rock låtar. Lite lugnare dvs. Vad mer kan jag säga? Minns allt från videon men har inget minne av texten

Josbec: En låt som fanns på playahead då en tjej sjöng på engelska något om he smile/he smiles och though The Window eller Windows. Melodin va dyster och fin och lät lite utländskt.
Google hittar ingenting men av texten du skrivit så insisterar den på Imogen Heap trots att den inte innehåller de orden


Josbec: en låt där jag inte minns något om själva texten men i musikvideo s
Har fortfarande ingen aning om den, så länkar det närmaste jag kan komma på


Inte Jung:
Google hittar ingenting men av texten du skrivit så insisterar den på Imogen Heap trots att den inte innehåller de orden


Har fortfarande ingen aning om den, så länkar det närmaste jag kan komma på

Tyvärr är det inte dom men den ena var nära något åt det hållet den låten med barnet  men denna var en ljushårig kille typ 10-12 år och modern låt som va gammal eller att de va en gammal låt. 

Glad_Nisse: Jag gogglade fram den här, just din beskrivning av en pojke i klänning stämmer väldigt bra och att den slutade lyckligt :)

https://www.youtube.com/watch?v=Cf79KXBCIDg

Miljon är typ som i christian walz video never be afraid Again fast de är mitt på dagen och de är typ höst vår sommar kanske. De var en engelsk låt. Trummor med också och pojken var blond tror jag. Tror den va typ 1990 något till 2000 omkring där. Så den är gammal men inte jätte gammal, den va ändå modern liksom.