Forumet - någon som kan spå?

någon som kan spå?

733 0 11
Vad jag kan se så kommer du på gatan. Inte som försäljare av diverse damsugare utan som en pundare som langar knark. En dag har du samlag med en av dina pundarpolare. Av misstag blir det ett barn. Men barnet klarar sig inte på grund av att ni rökte hasch under graviditeten.

När du närmar dig 50-års åldern så blir du arresterad av polisen efter att du sålt cannabis till ett häng 13 åringar. Efter att du genomlidit ditt straff hamnar du på ett något behandlingshem. Tillslut får du ordning på ditt liv!

Spana också in:

Ruter 9 - Spader 9 - Spader Kung

2016 kommer vara ett jobbigt år för dig ekonomiskt. Det tycks börja bra, men kommer stadigt gå utför. Du längtar efter förändring men 2016 är inte året där förändringarna kommer vara i din fördel. Korten spår sjukdom och olycka. Se upp för en man med mörka ögon, han kan tyckas handla i din favör men han är bara in it för egen vinning. Sätt inte allt förstor tilltro till honom. Drog ytterligare ett kort för att få en klarhet i vad han har för roll i det hela, dog Spader 3. Det tycks finnas någonform och relationsdrama på horisonten och han är en del i det. 

Låter som att du kommer få ett riktigt skitår. Håll hårt i pengarna och se upp för griniga män.