Forumet - Någon som såg misstänkt igår om Cannabis smugglingen osv?

Någon som såg misstänkt igår om Cannabis smugglingen osv?

283 0 25
Det mesta var väl ganska bra upplagt..men när en polis i slutet menar att cannabisrökning ökar pga vi har ett välfärdssamhälle med för mycket socialbidrag som en trygghetsfaktor...fan va lack ja blir.,.han har väl aldrig sniffat på ett socialbidrag. Dessutom är det ju inte socialbidragen i Sig som gör att man börjar med droger.. det är väl ytterligare problem som funnits tidigare. Kan inte blunda för samhällets problem och individernas problem och skylla på att folk använder droger för att vi har Ett FÖR bra samhälle. Skit snack.

Det finns på TV4.se att kolla på inslaget som var igår.. Misstänkt

Spana också in:

DestinyM:

Det mesta var väl ganska bra upplagt..men när en polis i slutet menar att cannabisrökning ökar pga vi har ett välfärdssamhälle med för mycket socialbidrag som en trygghetsfaktor...fan va lack ja blir


Det är klart. Bidragstagarna har alldeles för mycket pengar och alldeles för mycket fritid. Det är en tämligen simpel ekvation.

Mycket $ + Mycket Tid = KNARKA!
kosmonaut:

Det är klart. Bidragstagarna har alldeles för mycket pengar och alldeles för mycket fritid. Det är en tämligen simpel ekvation.


Du förbiser diskussionen kring vad som är höna och vad som är ägget. Hade människorna inte haft problem som gör att de brukar droger, hade de inte behövt ta socialbidrag.
Är tveksam till att ett sänkt socialbidrag skulle minska droganvändandet, lät som ett fruktansvärt korkat uttalande när det kommer från en person som representerar en myndighet.
Keeper:

Du förbiser diskussionen kring vad som är höna och vad som är ägget. Hade människorna inte haft problem som gör att de brukar droger, hade de inte behövt ta socialbidrag.


Håll i dina hästar! Det är fortfarande en del av det hela. Det finns vissa som av någon outgrundlig anledning börjar knarka. Dessa knarkar sedan ner sig och får gå på bidrag som du sa. Alla bidragstagare är knarkare. Det finns det många studier som påvisar.

I vilket fall fortsätter det med knarkandet eftersom de får sådana enorma mängder pengar i bidrag. Det hela är en ond spiral. Man borde ge dem precis så mycket pengar att de antingen har råd med att knarka eller att äta. Då kommer problemet att lösa sig själv. De som fortsätter att knarka dör för att de inte käkar något. De andra väljer att äta och slutar knarka.

Jag förstår inte hur beslutsfattarna inte gjort något åt hela den här problematiken redan. [chocked]
DestinyM:

men när en polis i slutet menar att cannabisrökning ökar pga vi har ett välfärdssamhälle med för mycket socialbidrag som en trygghetsfaktor...fan va lack ja blir.,.han har väl aldrig sniffat på ett socialbidrag.


DestinyM:

nä snacka om moderatfitta


Stäng din keft äckliga kommunist-subba.. En del grejer han sa var inte sant, tex att man bara kan få psykos av hasch och inte av marijuana. Han sa fan inte att det är bidragens fel att folk röker cannabis här han sa att Sverige är ett ganska bekvämt land att sköta sån verksamhet i och det stämmer ju? Vad är det som inte är sant i det?
LiquidBamboo:

Han sa fan inte att det är bidragens fel att folk röker cannabis här han sa att Sverige är ett ganska bekvämt land att sköta sån verksamhet i och det stämmer ju? Vad är det som inte är sant i det?


Han säger att det är ett väl byggt socialbidragssystem, ett välfärdssystem och ett bekvämt land att operera i... kan inte stämma in me att det är ett väl byggt socalbidrags system..och som jag tolkade det första gången jag såg det var precis som ja skrev i början men det är väl upp till alla att ha sin egen tolkning
DestinyM:

men du kolla iaf på inslaget tack vare mig.. och du kan ju gå och hoppa från närmsta bro din äckliga FITT FITTAAA


tack vare dig? Okej, såg det på TV men annars är det lugnt.

DestinyM:

det är väl upp till alla att ha sin egen tolkning


Nää, vad han säger och vad du tolkar det som är två olika saker. Du är för korkad för att yttra dig, åter igen: stäng din käft.
kosmonaut:

Jag sa att det var många. Om du är för lat för att leta upp dem är det inte mitt fel. [confused]


Är de såpass många borde du väl inte ha några problem med att hänvisa till åtminstone en? Bevisbördan ligger inte på mig, min vän, det var du som påstod att alla bidragstagare är knarkare, kan du inte styrka det kommer jag att se det som snömos.