Forumet - Någon som ska gå och se Madonna på Tele2 arena ikväll?

Någon som ska gå och se Madonna på Tele2 arena ikväll?

784 0 10
Mindre än ett dygn efter katastrofen i Paris ska Madonna lira på Tele2 arena. Den västa  katastrofen i Paris skedde ju på Bataclan där Eagles of Death Metal lirade där över 100 mördades. Kan tänka mig att Madonna är lite nojig för att något ska hända i kväll på Tele2 arena. Ska du själv gå? Nojig för att något ska hända? Vi har ju ett tusental IS-anhängare i Sverige som skulle kunna göra en repris av det som hände i Paris i går kväll.

Vi får i vart fall hoppas att allt kommer att gå bra och att IS håller sig extra långt borta från både Tele2 arena och Madonna och att det kommer att bli en riktigt bra konsert. Är själv tyvärr förhindrad från att gå.   Gråter

Spana också in:


Gruvann: Tror att IS förstör något här inom en snar framtid.
Tom Storbritannien reagerar på Sveriges slapphet när det gäller islamister och IS. Och det är ju lite bekymmersfullt när andra länder reagerar mer än "våra" egna politiker gör. Illavarslande!

Hoppas i vart fall att svensk polis gör ett bra jobb ikväll och att det går bra för Madonna.
Sanningen är ju att Sverige än så länge inte är någon större måltavla för IS då man inte aktivt, (officiellt) krigar mot dem. Var en intervju i Uppdrag Granskning med en IS-soldat från Sverige som bekräftade detta. Terrordåden i Frankrike utfördes troligtvis som hämnd mot Frankrikes agerande i Syrien. De terrordåd som försökte genomföras i Sverige var pga Vilks. 

Detta sätter också fingret på problematiken kring att aktivt motarbeta IS. Sverige tjänar enormt mycket säkerhetsmässigt på att inte kriga mot IS.