Forumet - Någon som testat neurol?

Någon som testat neurol?

7487 0 24
Hej, jag har bla problem med sömn, nedstämdhet och oro.

Idag köpte jag neurol för att testa. Frågan är bara om man kan ta tabletterna när man känner oro i tex skolan utan att bli trött och somna lixom? Är det någon som testat/har dessa? Självklart är det individuellt hur det fungerar på olika människor men ändå intressant att höra. Tack [smile]

Spana också in:

szara:

Vilken skön lättnad att du tycker de är bra! Men om jag blir typ orolig i skolan, alltså ångest/panikångest - fungerar de bra då? Eller fungerar de bara när man ska somna på kvällarna lixom?


tar du dom på dagen så kan du räkna med att bli trött och känna dig bedövad.


szara:

Håller på och pratar med en psykolog men inte kommit så långt med det och jag kan inte själv bedömma hur "illa" mitt läge är. Jag får helt enkelt testa dessa tabletter och se om de känns någon skillnad.


du kan inte göra ett självskattnings test elr nåt på hur dåligt du mår? annars tycker jag du börjar med att ta tabletterna på kvällen och försöker undivka att ta dom på dagen.
szara:

Min mamma köpte de åt mig iaf, men kan du inte prata med dina föräldrar då? :)


njaa, de skyller mina sömnproblem på annat och jag har inte världens lust att börja snacka om stress och sånt med dem, de skickar mig till BUP direkt.[tired] Kanske kan be någon äldre kompis iofs.
szara:

Vad beror dina sömnproblem på då? :) Och om du inte mår bra kan bup kanske hjälpa dig


beror nog på att jag är stressad och tänker för mkt på nätterna. föräldrar säger ju alltid att det är dåliga vanor, sover för länge på helger etc etc men jag kan ha varit vaken i över 20 timmar utan att kunna somna. Och BUP nej tack, de tog min bror dit när han typ antydit att han mådde lite dåligt en gång, han har fan blivit en helt annan person sen det.

känner bara att jag behöver något att lugna ner mej med ibland. ska nog pröva på apoteket imon ändå :)