Forumet - Någon som töjt septum + prins albert/annan töjbar genital?

Någon som töjt septum + prins albert/annan töjbar genital?

2161 1 20
Vad gör ondast? Har ingen prins albert (p.g.a. saknar penis) och tror ej man kan töja kvinnliga genitala piercingar. Hur som helst så tror ändå att det gör mer ont att töja septum än genital, stämmer det? Har brutit näsan TVÅ gånger i år men tycker att töjningen av septum har varit mycket mer smärtsam. Kanske för att jag inte varit så nykter när jag brutit näsan, men ändå. 

Spana också in:


Yamaha biker: Ärligt talat tycker jag det ser för jävligt ut med ringar och annat skit genom näsan och läppar. Plocka ur skiten och se ut som en skandinav och inte som en afrikan. Skadeglädje
Varför tror du att du har rätt att säga så till mig? Dessutom var det sjukt rasistiskt. Jag är inte ens helt skandinavisk men de flesta rasister är ok med mig för att jag råkar vara sjukt jävla blek och har blåa ögon, härstammar delvis från Ryssland, d.v.s. inte skandinav. Det är sjukt.

Kudhos: Tror prins albert gör ondare. Fler nervändningar där så det är ett betydligt känsligare område.
Ah, alltså att GÖRA själva piercingen gör garanterat ondare, att göra septumpiercing känns knappt. Men sedan när du ska töja så är ju näsan betydligt hårdare medan det är mjukare i penisen.

Geigerzähler:
Ah, alltså att GÖRA själva piercingen gör garanterat ondare, att göra septumpiercing känns knappt. Men sedan när du ska töja så är ju näsan betydligt hårdare medan det är mjukare i penisen.
Alla med septum töjer ju inte ut den. Sen kan jag tänka mig att det är mer obekvämt med en ring genom ballen, beroende på vad för livsstil man har. Har du en aktiv livsstil (mycket träning) så kommer det vara äckligt obekvämt med en prins albert. Fastnar i sina boxers och sånt shit.

Geigerzähler:
Varför tror du att du har rätt att säga så till mig?
Än så länge trots alla flyktingar från arabländerna och Afrika så har vi fortfarande yttrandefrihet och åsiktsfrihet i Sverige inskrivet i Grundlagen.

Geigerzähler: Dessutom var det sjukt rasistiskt. Jag är inte ens helt skandinavisk men de flesta rasister är ok med mig...
Att jag inte gillar piercingar i läppar, näsa, blygdläppar, hudveck eller andra möjliga och omöjliga ställen på kroppen har inget med rasism att göra.

Geigerzähler: ...för att jag råkar vara sjukt jävla blek och har blåa ögon, härstammar delvis från Ryssland, d.v.s. inte skandinav. Det är sjukt.
Om du är ryss eller kolsvart afrikan är inget som är intressant för mig att få veta. Jag bara berättade min åsikt om piercingar i största allmänhet UTOM örhängen som jag tycker är sexigt på tjejer och snyggt på killar.