Forumet - Någon som träffat sin partner på en dejtingsajt?

Någon som träffat sin partner på en dejtingsajt?

199 0 3
Inte på en datingsida. Jag tycker dating sidor är skit. Till och med den tjockaste och fulaste tjejer tror hon är en primadonna tack vare hur mycket det floodar av killar som försöker hitta någon.

Men jag träffa en genom nätet. Det var sjukt spontant.. Det ba.. hon hade skrivit på ett öppet plank

"jag som hade fixat mig och var taggad så blir festen inställd!"

och jag som faktiskt försökt hitta tjej på nätet i flera år var så irriterad på tjejer att jag inte hade något respekt i när jag skrev till henne

"Kom så har du och jag fest hemma hos mig ;) Det löser sig ;)"

Och hon bara jaao.. varför inte.. Och jag blev totalt nollställd jag bara ärligt talat.. Jag har skrivit till tusentans tjejer "hej allt bra?" "hej söt :D" "Du verkar vara intressant, vill lära känna dig bättre" och så men ingen har brytt sig om att svara.. Hon här svarade tack vare frustration för stunden, och hon hade aldrig svarat mig i annat fall?!

Iaf.. jag skrev sedan.. jag menade dock inte allvar.. men om du vill se vad som händer senare ikväll kan vi ta en cigg och gå en runda om du vill. Och hon ba jao jag kan gå ut om 10 minuter.

Så träffades vi..

Och sedan vi träffades blev vi ihop direkt, bodde ihop och hade ett förhållande utan ett enda bråk, ingen svartsjuka, total jämställdhet, dagligt umgänge (hon följa med till mina vänner eller jag följa med till hennes vänner) och hon kontakt och umgänge med min familj och jag kontakt och umgänge med hennes familj och sex 1-3 gånger om dagen i tre hela år. Totalt gemensam ekonomi och allt. Vi kunde porra oss på mc donalds kön och taffsa på varandra och strula, sket i alla andra etc..

Men vi gjorde slut till slut gemensant eftersom vi aldrig ville ifrån varandra. Vår utbildning och framtid blev väldigt påverkad av detta då vi kunde skita i att dra upp väldigt ofta och bara ligga och kramas hela dagarna.. Visst jag saknar men inget varken nån av oss ångrar, sjukt glad att ha levt i total utopi av kärlek i 3 år. Har inte haft någon sedan henne, men jag letar fortfarande.. Grejjen är att.. nätet är en väldigt dålig plats för det en soppa av dåliga och bra killar och tjejer följer entusiasmen och charmens modell. Det är oftast så att man inte får ett svar när man skriver. Hur vet tjejen oftast, om den hon dissar är en bra kille.
Hade ett skämtkonto med min bror på nån sida där vi utgav oss för att vara en "en thailändsk skönhet med stort behov av en äldre man som kan beskydda och älska. 100 procent undergiven liten slyna, för att tala klarspråk". Det är en skam definitivt [confused] men på allvar, lol nej känns lite, hmm [crazy]

Det är mina erfarenheter [n]