Forumet - Någon som vet?

Någon som vet?

676 1 21
Någon som vet vad fan man ska göra när ens mamma säger -
"Vi vet att du är bi, men vi gillar det inte, du kan ha sex med tjejer men vi vill inte att du spenderar ditt liv med en. Vi vill ju ha riktiga barnbarn, aja, du kanske ändrar dig med tiden"

Och man kan inte skrika dra åt helvete för man försöker att inte börja gråta..
Ska jag vänta ett tag och se om hon bara behöver vänja sig.. eller vad ska jag göra? Trodde hon var den som skulle acceptera mig helt som jag är och vad jag gör mest av alla.... så var det ju visst inte.

Spana också in:

Så länge 2 personer av samma kön inte kan tillverka biologiska ungar med varandra.. Håller jag med din morsa. [blush] Du är ju trots allt bi, ta tiden till akt och experimentera lite med tjejer.

När du känner att det är dags, kan du hitta dig någon fin man att hålla ihop med livet ut, ordna familj & grejer. [y][wink]
Det spelar ingen roll vad föräldrar tycker, egentligen, för när vi ungdomar börjar vårt vuxenliv är de nästan ute ur livet för gott... Så vad spelar deras åsikter för roll egentligen? Och även om de skulle leva ett långt tag efter att vi påbörjat vårt vuxenliv, så är det ändå vi som ska leva vårt liv och inte våra föräldrar som ska leva det åt oss... Så återigen spelar deras åsikter ingen betydlig roll, dock kan det påverka oss både negativt och positivt, tyvärr:(
freakin:

vi vill inte att du spenderar ditt liv med en. Vi vill ju ha riktiga barnbarn, aja, du kanske ändrar dig med tiden"


Så själviskt. När du inleder ett förhållande ska du ju trots allt göra det för kärleks skull och inte för att avla barnbarn åt dem. [sad] Det kan du påpeka, men det bästa är nog att helt enkelt inte bry dig om vad de tycker. De blir tvungna att acceptera vem du än väljer ändå.
S3ON:

När du känner att det är dags, kan du hitta dig någon fin man att hålla ihop med livet ut, ordna familj & grejer.


Nu är ju då "problemet" att jag tror att jag aldrig kommer spendera mitt liv med en man eftersom att jag lutar mer åt tjejer och jag har aldrig i hela mitt liv haft känslor för en kille, men jag har det för måånga tjejer.
och med en kvinna kan jag fortfarande få biologiska barn, sådeså.
freakin:

Yes, min tanke precis, kan ju inseminera eller vad det heter och få biologiska barn trots att jag är med en kvinna...


precis. så svårt är det ju inte.

men inget som du bör bestämma nu heller, gör bara vad som känns rätt och tänk inte så mycket på hur dina föräldrar vill att ditt liv ska se ut.