Forumet - Någon som vet tatueringspriser?

Någon som vet tatueringspriser?

7845 0 17

Spana också in:

Bra studior tar tusen kronor i timmen. Men de själva kan aldrig svara på hur lång tid det tar innan. Skulle dock uppskatta att en sådan text, förutsatt att du har normal font och ganska liten text (vilket det lär vara om du nu ska ha den på handleden) kan gå på runt 2000 kronor. Men har du inte råd att betala det, så gör den inte. Det är verkligen inte värt att få en billig tatuering som du sen ångrar för att den är halvtaskigt gjord.


BudoFlywhore: Bra studior tar tusen kronor i timmen. Men de själva kan aldrig svara på hur lång tid det tar innan. Skulle dock uppskatta att en sådan text, förutsatt att du har normal font och ganska liten text (vilket det lär vara om du nu ska ha den på handleden) kan gå på runt 2000 kronor. Men har du inte råd att betala det, så gör den inte. Det är verkligen inte värt att få en billig tatuering som du sen ångrar för att den är halvtaskigt gjord.
Grejen är den att jag vill tatuera in den texten för den betyder något, har en djupare mening och den får mig att tänka på vad han har fått gå igenom i sitt liv för att ta sig dit han är idag, det inspirerar mig att vilja göra samma sak, så jag vet att jag aldrig skulle ångra att tatuera in den texten