Forumet - Någon som vet vad man ska göra??! hjälp tack!

Någon som vet vad man ska göra??! hjälp tack!

1683 0 16
Jag har beställt en sak på internet som sedan betalas med postförskott. Då får man ett sms med aviseringskoden eller vad det heter.. Sen så var jag så dum och hade fullt i inkorgen på mobilen så jag tog "radera alla" och resultatet blev ju att även det smset försvann.. Har försökt maila hemsidan men har inte fått något svar.[sad] Någon som har något tips på vad jag ska ta mig till? + att paketet kan ju inte ligga hos posten hur länge som helst, då blir det någon sort av avgift så, hjälp! Tack på förhand! [chocked]

Spana också in:

mediakatt:

Nej, men du fick inget sådant där mail med tiiteln Leveransavisering för order och så något nummer? Och om inte, se om du kan hitta telefonnummer på sidan och ring upp dem.


Jo jag har kundtjänstens telefon nummer, men jag vet inte om man ska kontakta sjävla företaget eller om det har och göra med posten, men jag har skickat mail till posten nu och får nog svar imorn eller något. Om jag inte får fram något så ringer jag till kundtjänst, eller tar med leg som ni sa tidigare.

För man tycker ju att man skulle kunna få en ny sån där kod, dom kan ju få alla uppgiften om paketet, order nummer osv.
Happp men tackför hjälpen alla ^^
lundgrenarN:

För man tycker ju att man skulle kunna få en ny sån där kod, dom kan ju få alla uppgiften om paketet, order nummer osv.


I så fall borde du nog ringa företaget och fråga vad löpnummret är. Vill minnas att det är det du behöver för att få tag på paketet. Fast jag är inte säker på om det är de eller posten som står för det.