Forumet - någon som vill ställa upp som min slagpåse?

någon som vill ställa upp som min slagpåse?

238 0 26
Jag åkte för att hälsa på mina far i Borås i två veckor över sommarlovet. Allt är frid och fröjd tills jag läser i västmanlands tidning att det är översvämningar och bränder efter blixtnedslag över hela staden.

Min mor ringer och bekräftar just det jag sett. Mitt rum ligger dränkt i vatten och jag har ingenting kvar när jag kommer hem.

Alltin jag gjort, alla minnen, alla bilder; borta. Precis allt. Jag känner mig lagon pepp på sommarlov just nu.

Spana också in:

Vincenco:

men hur ser rummet ut idag?


Eftersom jag dock inte är hemma så kan jag inte svara på det exakt. Men dom har pumpat ut allt vatten och enorma vattenskador kommer att bli aktuella. Sängen är genomvåt och min stereo, högtalare, tv, dvd och böcker m.m gick inte att rädda. Det var iprincip gummiankan som klarade sig, dom beskrev det som en titanic scen. När dörren slits upp från trycket av vattnet. Det skulle regna lika mycket idag igen stog det i tidningen
Hidiouscarwreck:

högtalare, tv, dvd och böcker m.m gick inte att rädda. Det var iprincip gummiankan som klarade sig, dom beskrev det som en titanic scen. När dörren slits upp från trycket av vattnet. Det skulle regna lika mycket idag igen stog det i tidningen


awwh okej [n] det som är bra att du har 2 hem [smile]
så att du slipper ju lite utav detta.. men tycker fan det är synd att det ska hända just dig! [cry]
Vincenco:

det som är bra att du har 2 hem
så att du slipper ju lite utav detta.. men tycker fan det är synd att det ska hända just dig!


Haha nja, far min bor ju 40 mil ifrån mig^^ Och det är ju alltid synd om den som blir drabbad. Det är inte direkt någonting man hade önskat sig, men jag får väl vara possitiv och säga att" jag hade iallafall behövt rensa mitt rum. Nu fick jag lite hjälp på traven" haha.
Vincenco:

men asså var det bara ditt rum lr var det hela huset/lägenheten?


Jag hade mitt rum i källaren då, och mitt rum vätter ut mot pannrummet som var så sprängfyllt med vatten att min dörr smälldes upp och mitt rum blev fyllt med vatten. Det var visserligen vatten i hela källaren men ingenting så som i mitt rum. Våran stora tomma pool blev också fylld haha. Det jobbigaste var bara att jag innan jag åkte till pappa hade jag packat ner allting i lådor. Jag skulle flytta upp i min brors rum, men nu har jag dock inga saker att fylla det med längre.
Hidiouscarwreck:

åran stora tomma pool blev också fylld haha


hahaha

Hidiouscarwreck:

Det jobbigaste var bara att jag innan jag åkte till pappa hade jag packat ner allting i lådor. Jag skulle flytta upp i min brors rum, men nu har jag dock inga saker att fylla det med längre.


awwh [n][n][n] livet suger ibland [sad]