Forumet - Något dåligt med att slänga mat

Något dåligt med att slänga mat

384 0 8

Spana också in:

Förutom det som SVENSKWITHATTITUDE skrev åvan(att all mat industri kräver något extremt på naturen lokalt och globalt) så är det onödigt att slänga mat som kan komposteras, och båda är dåliga när det inte kan komposteras eller innehåller en stor mängd kemikalier. Argumentet "tänk på barnen I afrika" är ett väldigt dåligt argument då maten ändå inte skulle hamna där, du kan inte skicka dit den, och skulle vi det så skulle det göra deras situation värre då du förstör deras farm industri.

Om du vill ha en åsikt som är för att slänga mat så kan du ju nämna att soppförbräning är en utav många sätt vi värmer våra hus, alternativt att kompostering är grymt bra.

Good luck!

StarsAreBlind: Nej det är fan inte dåligt att slänga mat. Ja, slöseri med pengar om man KÖPER mat när man redan har hemma men fan, inte sparar man väl mer pengar på att tvinga i sig mat man inte vill äta upp när maten redan är köpt? Vilken jävla logik!?!?!?
Man måste ju köpa ny mat om man slänger. Då lägger man onödigt mycket pengar på mat eftersom du kunde ätit de portioner du slängde.