Forumet - Nakenbilder/avslöjande bilder

Nakenbilder/avslöjande bilder

1214 0 38
God afton kära medungomar som vistas på denna inbjudande dock obekanta plattform.

Jag hade tänkt ställa ett antal spörsmål som är högst relevanta för tillfället, men även för dåtiden såväl som framtiden (ingetdera av de två senare kan man dock kontrollera - hmm inflikar med att det där var ett snyggt fast oavsiktligt rim). Jag skapar denna tråd främst för att få lite insikt i en situation jag befinner mig i nu.

För att inte dra ut på trådstarten så ämnar jag istället för att svamla eller i vanlig ordning ge upphov till en poesiliknande text att gå rakt på sak.

- Hur hade ni reagerat om ni blev tillfrågade bilder som skildrar en avklädd och privat del av er kropp? Vad besitter ni för erfarenheter gällande denna typ av skabrösa eller ur en annan synvinkel vågade/fräcka bilder? Vad är era åsikter och värderingar gällande ämnet, och dessa genanta förfrågningar?

Har åldern på de inblandade någon relevans i ämnet? Kan tillägga att de som bett mig om denna typ av bilder tämligen nyligen har varit från högstadie/gymnasieålder till åldern då ett stadgat familjeliv inte ter sig sällsynt.
Min egen ålderssiffra består av en etta samt en femma (naturligtvis den förstnämnda siffran före den andra).

Avslutningsvis så vill jag tacka för att ni hängett en stund åt att läsa texten.

Spana också in: