Forumet - Nakenfest

Nakenfest

8769 0 51

Spana också in:

Fattar inte heller. Den bröt inte mot någon regel.

Fick det här PM:et av moderatorn som tog bort den


qazedctgb M I dag, 01:02 så naken fest med sprit och :
"Kommer ju vara blandade åldrar på festen. Allt ifrån 14-15-åringar till 30-åringar." det är inte okej någon stans att posta på det här forumet.

Bad honom hänvisa till vilken regel det bröt emot och på vilket sätt

TooYoungForYou: Håller med. Moderatorn verkar inte kunna motivera sitt beslut heller. Han borde enligt min åsikt inte få vara moderator när han bara tar bort saker för att han inte gillar dem.

Det fenomenet har även jag lagt märkte till. Det finns ingen koherens mellan moderatorerna, och dom tar bort trådar när dom känner för det på samma sätt som att dom raderar och censurerar inlägg i smyg.  Diktatur fasoner med andra ord.

En moderator som inte kan motivera sin handling ska inte vara moderator.


patrick bateman: Jag har ingen koll på reglerna och kan tom erkänna att en naken fest låter som en rolig idé men den lilla biten känns ju sådär. Gör en 18 års gräns

Så länge det inte är förbjudet enligt reglerna så ska det inte tas bort. Har man ett regelverk får man moderera efter det annars kan man lika gärna strunta i att ha regler öht. Det är inte min fest som sagt så jag kan inte bestämma att endast 18+ får komma.


Patrick: Det fenomenet har även jag lagt märkte till. Det finns ingen koherens mellan moderatorerna, och dom tar bort trådar när dom känner för det på samma sätt som att dom raderar och censurerar inlägg i smyg. Diktatur fasoner med andra ord.
Ok, jag har inte lagt märke till det tidigare. Har inte varit så aktiv här men håller med om att en moderator inte ska få ta beslut baserat på personliga preferenser.Patrick: En moderator som inte kan motivera sin handling ska inte vara moderator.

Håller med. Har skickat PM till en jag misstänker är admin nu så får vi se vad den säger.

TooYoungForYou: Så länge det inte är förbjudet enligt reglerna så ska det inte tas bort. Har man ett regelverk får man moderera efter det annars kan man lika gärna strunta i att ha regler öht. Det är inte min fest som sagt så jag kan inte bestämma att endast 18+ får komma.
Ja kanske det. Jag är inte så insatt i reglerna och inte så insatt i tråden. Reagerade just på den delen. Jag såg det som en tråd där du bjöd in folk till fest där alla ska vara nakna och där det kommer vara alla åldrar, 14 till 30. Kanske även ännu yngre och ännu äldre? Ser lite ut som en kontaktannons samtidigt som det kommer vara nakna fjortonåringar och 30 åringar och det bjuder du in folk på. Känns fel på nåt sätt.

Tycker vi fortsätter diskutera nakenträffen i den här tråden tills någon moderator eller admin förklarat exakt vilken regel det bryter mot.

För att sammanfatta den förra tråden som blev borttagen om någon missade den:

En kompis till mig ska ha en nakenfest den 16/11 i sthlm. Det är precis som det låter en fest, fast med kravet att man är naken, men det är också det enda kravet annars är det upp till en själv vad man vill göra. Har ingenting att göra med sex om man inte vill förstås. Någon som är sugen på att komma?