Forumet - Nakenhet i din familj

Nakenhet i din familj

3756 0 33

Spana också in:

Öhh fram till jag fyllde kanske sju år eller nåt var det ju ingen big deal. Sen började det avta och upp i tioårsåldern blev det väl mer och mer tabubelagt och i dagsläget förekommer det bara inte. Visst jag kan gå runt i kallingar hemma, no big deal men that's it. Uhh awkward ämne.

Ser morsan naken/halvnaken ibland av misstag när hon går till och från duschen och ibland på natten när hon går på toa och man råkar möta henne, likadant med farsan, men han har iaf vett nog att skyla sig med morgonrock om jag är i närheten. Min syster går omkring halvnaken väldigt ofta så lite svårt att undvika det, men jag försöker så gott det går. Själv visar jag mig inte ens halvnaken för någon av mina familjemedlemmar. Klär t.om på mig på natten om jag behöver gå på toa eller dylikt.


isola: Såg endast vårdnadshavare av samma kön naken
och mina småsyskon (i åldrarna 4-10 år gamla) min mamma går runt naken varje morgon, tycker det är ganska jobbigt, vill liksom inte se henne, men hon springer omkring och samlar på sig kläder i farten liksom....försöker även lära mina syskon att nte komma in i köket halvnakna på morgonen med trosorna i handen eller whatnot, mkt obekvämt. 

isola: Såg regelbundet min/a vårdnadshavare nakna
Ptja regelbundet och regelbundet.. Både min mamma och min syster är såna som byter om med öppen dörr så dem såg jag nakna då och då och gör det fortfarande. Pappa var simtränare när jag var liten och innan jag blev gammal nog att byta om för mig själv så gick jag in till herrarnas med honom. Generellt sett tycker jag inte att nakenhet är särskilt besvärande.