Forumet - Namn på film?

Namn på film?

2415 0 3
Förlåt för lång text men behövs nog för att veta filmen något.. Jag kan ha fel på nårra ställen men hoppas någon vet namnet på filmen?

Amerikansk film.
Tror att den utspelar sig på 1970-80 talet i början.

Det börjar med att en kille sådär 20-23 år kanske, flyttar till sin kompis eller halvbror eller något som bor vid gränsen till Mexico. "Kompisen" är med i ett gäng vid början på 80 talet tror jag. Han kommer med i gänget och efter en stund så blir en annan av deras gängmedlem attackerad utav ett annat gäng. Då tar deras gäng upp kampen och jagar dom andra i sina 60 tals bilar. Det hela går snett utför och det slutar med att huvudpersonen (Som flyttade dit) skjuter en ur det andra gänget. Polisen får fast i honom och han får åka till fängelse uti U.S.A.

I finkan blir han "vän" men nårra andra brottslingar och när han senare i filmen kommer ut därifrån så bildar dom en organiserad brottslighet nu ca (30 år). Hans bästa polare / bror har med tiden börjat jobba för polisen där han lurar att köpa, och tar fast knarklangare...

När huvudpersonen måste ha hjälp utav bror/polarn så säger han nej och de blir lite osams. De båda fortsätter att syssla med knark och ett tag senare så "slocknar" dom av drogerna när dom sitter i en soffa hemma hos brodern/vännen. Då kommer det in en liten kille som jag tror är hans bror som är typ 9 år. Medans de andra är "släckta" så ser han en spruta och använder den. När de vaknar så är han död.

Sen mins jag inte mer..